Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Tre nyheder fra Sandisk

Tre nyheder fra Sandisk

Også Sandisk er at finde til CES messen i Las Vegas. Af præsenterede nyheder tælles blandt andet en lækker lille USB nøgle med præinstalleret Skype, en billig men indholdsrig mp3 afspiller samt den første lommevideoafspiller fra Sandisk.

Det er nok allerede gået op for mange, at der i disse dage afholdes Consumer Electronic Show (CES) i Las Vegas.

Ved denne messe er også Sandisk at finde, de har i løbet af de sidste par dage præsenteret nogle af deres nye produkter.

Her følger en beskrivelse af de mere spændende nyheder.

Cruzer Contour er en stilet og funktionsrig USB nøgle fra Sandisk
Cruzer Contour er en stilet og funktionsrig USB nøgle fra Sandisk

Cruzer Contour – en super flot USB nøgle

Sandisk sammenligner selv denne enhed med en fin fyldepen eller et ur. Altså et produkt man kan lide at vise frem og ikke bare gemme væk det øjeblik, det hives ud af USB porten.
Den tilbyder lagringskapacitet på op til 8 GB samt hurtigere læse- og skrive hastigheder, end man hidtil har været vant til fra Sandisk. Skrivehastigheden er 18 MB/s hvilket er dobbelt så hurtigt som den tidligere topmodel. Læsehastigheden er 25 MB/s hvilket er to-trediedele hurtigere end tidligere set.

Men ud over disse tal som man hidtil har været vant til at benytte til sammenligning, så tilbyder Cruzer Contour også et væld af funktioner. Der er blandt andet en U3 teknologi, som gør det muligt at køre programmer direkte fra USB nøglen uden at skulle installere noget på maskinen. Med Cruzer Contour medfølger blandt andet Skype, antivirus programmet Avast, Soduku og meget mere.

U3 funktionen er speciel smart, hvis man ofte benytter maskiner, hvor man ikke har administratorrettigheder og derfor ikke kan installere nogen programmer. Dette ses ofte på arbejdspladser eller i skoler.

Desuden medfølger 30 minutters gratis opkald igennem SkypeOut og et gavekort på 50 sange fra eMusic.

Enheden skulle blive tilgængelig i Europa i andet kvartal 2007. Prisen bliver cirka 530 kroner for modellen med 2 GB hukommelse, 880 kroner for 4 GB og 1.700 kroner for 8 GB.

Sansa Express, en billig MP3 afspiller med indbygget FM tuner og mulighed for at lagre andet end musik.
Sansa Express, en billig MP3 afspiller med indbygget FM tuner og mulighed for at lagre andet end musik.

Sansa Express MP3 afspiller – en billig og indholdsrig MP3 afspiller

MP3 afspilleren tilbyder et væld af funktioner. Som udgangspunkt er der 1 GB lagringskapacitet, men dette kan dog udvides med et micro-sd kort.

Ydermere har den FM-tuner, så man kan høre radio. Den har optagemulighed og kan selvfølgelig forbindes direkte til computeren, så ekstra kabler ikke er nødvendige.

Den understøtter hastigheder op til USB 2.0, og hvis man ikke mene,r man kan fylde pladsen ud med ren musik, så kan man også lagre data og andre dokumenter.

MP3 afspilleren skulle bliver tilgængelig i marts 2007 til en vejledende pris på cirka 350 kroner.

Den første lommevideoafspiller fra Sandisk. Sansa View har 8 GB hukommelse med mulighed for udvidelse.
Den første lommevideoafspiller fra Sandisk. Sansa View har 8 GB hukommelse med mulighed for udvidelse.

Sansa View – den første lommevideoafspiller fra Sandisk

Sansa View er en simpel videoafspiller, som understøtter en bred vifte af formater – blandt andet wmv, mpeg4, wma, mp3 og mange flere.

Som udgangspunkt er der 8 GB plads ledig på enheden, men hvis man ikke mener det er nok, så kan man udvide hukommelsen med et SD eller SDHC hukommelseskort.

Enheden er forsynet med en 4” bredskærm, og en indbygget højtaler. Ud over at kunne vise DVD film kan man selvfølgelig også afspille musik og vise billeder.

Ifølge Sandisk er den designet således, at den passer fint i en lomme. Den fysiske størrelse er 8 cm x 1,2 cm x 1,7 cm, så stor kan man bestemt ikke kalde den.

Enheden er designet til at fungere med Windows Media Player 10 eller 11, så synkroniseringen af indhold kan ske smertefrit. Desuden er den kompatibel med Windows Vista.

Her i Europa kommer vi først til at se enheden i andet kvartal 2007, mens USA vil have glæde af den allerede i det første kvartal. Prisen er foreslået til cirka 1.800 kroner.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies