Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Tre OnePlus 2-modeller spottet: Får 4 GB RAM

Tre OnePlus 2-modeller spottet: Får 4 GB RAM

Der kommer ikke kun en enkelt OnePlus 2 næste måned, men hele 3 forskellige modeller. Det afslører et officielt dokument fra en godkendelsesinstans.

Designet for OnePlus 2 kendes endnu ikke, men det gør flere af specifikationerne til gengæld.
Designet for OnePlus 2 kendes endnu ikke, men det gør flere af specifikationerne til gengæld.

Når OnePlus 2 ser dagens lys ved den virtuelle event den 27. juli, kan du ikke bare forvente én topmodel, men hele tre af slagsen.

Et nu slettet dokument offentliggjort på hjemmesiden, Bluetooth.org, som udsteder officielle godkendelser for brug af Bluetooth-teknologien, afslører at der er 3 OnePlus-modeller undervejs. Siden den første hastighedstest dukkede op for halvanden måned siden, har modelnummeret, A2001, været kendt.

Læs også: OnePlus 2 afsløres 27. juli ved særlig virtuel event

Det nye dokument fra Bluetooth-godkendelsesinstansen afslører, at der også er to andre modeller: A2003 og A2005. Dokumentet afslører dog ikke andet end at de alle gør brug af Bluetooth 4.1-teknologien. Om de tre modeller er til forskellige mængder af intern lagerplads, forskellige geografiske områder eller noget helt tredje, vides endnu ikke.

OnePlus 2 får hele 4 GB RAM

Hvad der derimod vides, er at OnePlus bliver udstyret med hele 4 GB RAM, og den bliver derfor en af de første smartphones til at komme med så stor en mængde RAM. Det afslører en hastighedstest foretaget med appen, GFXBench. En af de få smartphones, der findes med 4 GB RAM, er ASUS Zenfone 2, som dog ikke kan købes her i Danmark endnu.

Læs også: OnePlus 2 kommer med det vendbare USB Type C-stik

De tre forskellige modeller kan netop også komme af, at OnePlus vælger at benytte forskellige mængder af RAM i OnePlus 2, men det er ikke til at sige på nuværende tidspunkt.

Specifikationer i topklasse

I løbet af de seneste uger har OnePlus stille og roligt løftet sløret for specifikationerne i den næste topmodel. OnePlus 2 bliver udstyret med den omdiskuterede Snapdragon 810-processor, som har et ry for at overophede i mange af de smartphones, hvori den sidder.

Læs også: OnePlus 2 får en lynhurtig fingeraftrykslæser

2. generation af topmodellen introducerer også USB Type C-stikket, som potentielt kan levere lynhurtige dataoverførsler og hurtigere opladning af batteriet. Samtidig kan stikket også vende begge veje, så det er langt nemmere at indsætte i telefonen. I den anden ende af stikket, det store USB Type A-stik, er ladekablet også vendbart, så du også slipper for at skulle tjekke, hvilken vej det skal vende i opladeren og computeren.

En af de andre store nyheder er tilføjelsen af en fingeraftrykslæser, som ifølge direktøren for OnePlus bliver hurtigere end Apples Touch ID-teknologi. Hvor fingeraftrykslæseren bliver placeret, vides dog endnu ikke.

Læs også: OnePlus 2 får omdiskuteret Snapdragon 810-processor

En af de vigtigste oplysninger, der står tilbage, er prisen på smartphonen. Den sidste afsløring af telefonen finder sted tirsdag den 7. juli og kan meget vel afsløres dér.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies