Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Tre spil du bør have på dit Apple Watch

Tre spil du bør have på dit Apple Watch

Mobilspil er ikke kun begrænset til smartphonen eller den håndholdte konsol - de fås også til håndleddet.

Wearable gaming er stadig i færd med at træde sine barnesko, og hverken udbuddet af spil eller deres popularitet nærmer langt storebrødrene iPad og iPhone. Men det betyder ikke, at der ikke er gode spiloplevelser at finde til dit Apple Watch, selvom det er stadig en udfordring at lave medrivende spil, der kan sidde på et håndled.

De bedste spil er dem, der formår at tilpasse spillet til formatet, uden blot at være en miniversion af et tilsvarende iPhone spil. Vi har fundet tre sådanne spil, der alle har det til fælles, at de formår at skabe en ægte spiloplevelse på dit Apple Watch.

Se også:  Apple lancerer Apple Watch Series 2

Lifeline 2: Bloodline

Lifeline er en klassiker til Apple Watch. Det var det første spil, som du hellere ville spille på dit Apple Watch end på din iPhone. Det blev da også hurtigt det mest sælgende Apple Watch spil i det meste af verden.

Lifeline er et tekstbaseret adventure spil, der forvandler dit Apple Watch til en avanceret version af en Tamagotchi. Din opgave i den første version var at hjælpe en strandet astronaut med at overleve. Lifeline 2 har samme grundplot, men denne gang skal du hjælpe kvinden Arika med at finde sin bror og, nåh ja, så skal du redde hele menneskeheden.

Historien begynder første gang du åbner appen. Du møder Arika og lærer om hendes situation. Så går eventyret i gang. Arika spørger dig gennem spillet til råds om alt fra at rejse, til magi og om at tale med fremmede. De råd du giver hende, påvirker direkte Arikas skæbne - om hun lever eller dør.

Spillet foregår i semi-realtime. Det betyder, at når Arika er travlt optaget, vil hun ikke forstyrres. Hun skal nok lade dig vide, når hun har brug for dig. Men du behøver ikke at reagere med det samme. Hvis du ikke svarer, sker der ikke noget, før du åbner spillet igen.

Lifeline 2 er længere og har en mere fyldig historie en forgængeren, og det er historien, der er kilden til spillets egentlige kvalitet. Historien er skrevet af Dave Justus, der også står bag serien “The Wolf Among Us” fra DC Comics.

Lifeline 2 koster 16 kr. i app store. Der er ingen in-app køb og ingen reklamer. Kan spilles offline.

Læs også:  Apple Watch Series 2: Pris, udgaver og tilgængelighed

Slots Time

Slots Time er en spillemaskine, specialdesignet til Apple Watch. Hvilket vil sige, at spillet ikke er tilgængeligt til hverken iPhone eller iPad.

Spillet er designet af Little Labs, der udelukkende designer spil til wearable markedet. De har designet en lille håndfuld apps til Android Wear og Apple Watch, og altså heriblandt en række casino spil, og har en lang række af spil i støbeskeen, der udkommer i løbet af det næste års tid.

Selvom du måske anser spillemaskiner for en form for lavpandet underholdning, så skylder du dig selv at give Slots Time et spin eller to. Alene af den grund at spillet er perfekt tilpasset til wearable formatet. Det er imponerende i sig selv at putte en spilleautomat ned på en skærm, der måler 38 mm, og stadig være i stand til at skabe en spiloplevelse.

Spillet er gratis at downloade og spille. Du kan spille turneringer mod andre spillere, eller du kan spille alene, præcis som du kan. Hvis du vil spille én af de lukkede spil, hvor du kan vinde præmier, skal du betale dig fra det. Vil du følge med i hvad der kommer af lignende spil til wearable devices, så følg med på siden her.

Trivia Crack

Trivia Crack er en af den slags dille-spil som Angry Birds, Candy Crush Saga eller Clash of Clans.

Trivia Crack er mere eller mindre en skrabet version af Trivial Pursuit. Du dyster på paratviden i seks forskellige kategorier mod andre spillere. Når du har nok rigtige svar, får du små tegneserieagtige figurer i hver kategori, der svarer til de “oste” du får i Trivial Pursuit. Spillet er crowdsource baseret, hvilket betyder at spørgsmålene er indsendt og modereret af andre spillere. Det betyder, at spørgsmålene ikke alene er på dansk, de er også tilpasset en dansk kontekst.

Medmindre du skal indstille din brugerprofil, forslå eller oversætte spørgsmål, så fungerer spillet bedre på Apple Watch end på din telefon.

Trivia Crack er udviklet af argentinske Etermax og er gratis, men tilbyder in-app køb. Gratis versionen indeholder reklamer, men det er muligt at købe en reklamefri premium version.

Se også:  Apple Watch Series 1 og Series 2: Se alle danske priser

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies