Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Truvolo er speederpedalens sladderhank

Truvolo er speederpedalens sladderhank

Nyt crowdfunding projekt giver bekymrede forældre mulighed for, at følge med hjemmefra, når børnene låner bilen.

Der er ingen tvivl om, at unge mænd er de værste i trafikken, når det kommer til ulykker. Det er naturligvis også derfor, at nogle forsikringsselskaber for en del år siden nedsatte forsikringspræmien, hvis at bilen blev overvåget med en GPS. 

Den mulighed kan nu snart komme i hænderne på Hr. og Fru Danmark. Nyt crowdfunding-projekt ved navn Truvolo er netop startet på Indiegogo. Det skriver Gizmodo.Enheden, som er en lille elektronik-boks, kan fortælle om bilens lokation, fart, brændstofforbrug og mere. Virksomheden påpeger desuden, at den i fremtiden ville kunne deaktivere sms-funktionaliteten fra din smartphone, imens du kører. 

Det er jo som udgangspunkt en velovervejet funktion. Dog må vi danskere da alligevel gerne håbe på, at tech-giganterne en dag byder en dansk Siri eller Google Now velkommen, der er klar til at diktere vores beskeder, søgning osv. 

Projektet har i skrivende stund nået $664, så der er et stykke vej endnu for virksomheden, der har et mål på $100.000.

Du kan blive en “Truvolo Driver” for den nette sum af $99. Et hurtigt bidrag kan desuden sikre dig enheden $10 billigere og titlen “Early Birder”. 

Truvolo vil desuden komme med apps til både iOS og Android.

Virksomheden oplyser også, at de forventer en levering i juni 2014. Ønsker du at blive betatester for $89, så kan du få enheden leveret i april. Som betatester skal du dog være Android bruger, da iOS versionen formentlig stadig er under udvikling.

Kilde: Gizmodo

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies