Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   TT-netværk i Billund og Horsens på tirsdag

TT-netværk i Billund og Horsens på tirsdag

De næste par uger lægges 3G netværkene hos Telia og Telenor sammen i Billund og Horsens. Telenor ender med dobbelt så mange master som før. (opdateret)

Forbedringer i Telenors netværk efter TT-sammenlægning
Forbedringer i Telenors netværk efter TT-sammenlægning

Så er det blevet tid for Billund, Horsens og omegn at få lagt Telias og Telenors 3G netværk sammen. Kunderne i regionen vil vågne op til en markant bedre 3G dækning idet der sker en fordobling af antallet af 3G-mobilmaster skriver Telenor.

Sammenlægningen starter i Billund og i området syd for Horsens hvor man fra på tirsdag vil opleve forbedret 3G dækning. Beboere i Horsens by, Vejle og Odder må vente en ekstra uge til tirsdag den 21 januar.

Nettet kan i området virke mindre stabilt end det plejer i dagene efter sammenlægningen idet teknikerne skal efterjustere antennerne, desuden afbrydes 3G dækningen i nogle få timer om natten mens sammenlægningen eksekveres.

Sammenlægningen af de to netværk er snart en realitet i hele jylland, Hammel, Skanderborg og Aarhus udgør det sidste stop i uge 6 og 7. Telenor har i stil med tidligere sammenlægninger lavet en oversigt over forbedringerne, se dem her:

Ændring i signalstyrke

Telenor har udarbejdet nogle fine kort over hvordan signalstyrken har ændret sig i de pågældende områder. Disse billeder skal dog ikke forveksles med de normale dækningskort som udbyderne har på deres hjemmeside, idet de udelukkende fokuserer på signalstyrke og er uden 2G og 4G dækning.

Blå farve betyder 3G indendørsdækning
Rød betyder 3G ”in car”-dækning (altså dækning i bil)
Grøn betyder 3G udendørsdækning.

Øget dækning også hos Telia

Også i Telias del af netværket vil man kunne opleve forbedringer både hvad angår geografisk og demografisk dækning.

Billederne her viser antallet af nye master som Telias kunder får glæde af, samt anslår hvor meget dækningen i områderne er forbedret.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies