Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   TT-netværket dækker nu Roskilde, Køge, Holbæk og Kalundborg

TT-netværket dækker nu Roskilde, Køge, Holbæk og Kalundborg

Så kom turen til den nordvestlige del af Sjælland.

Telias og Telenors nye samlede 3G netværk dækker nu en stor del af nord- og vestsjælland. Det skriver Telenor i en pressemeddelelse.

TT-netværket sørger nu for 3G til Telenors og Telias kunder i Roskilde, Frederiksværk, Frederikssund, Solrød Strand, køge, Tåstrup, Holbæk, Nykøbing Sjælland, Kalundborg samt områderne omkring disse byer.

 - ”3G-sammenlægningen i nat og i sidste uge betyder, at en stor del af vores kunder vil opleve langt bedre dækning, når de snakker i mobiltelefon og går på nettet fra deres smartphone eller tablet. Det skyldes, at vi har forøget antallet af 3G-mobilmaster i området. For eksempel har vi i Holbæk forøget antallet af master fra 47 til 77, hvilket svarer til 63 procent. Det er forbedringer, det normalt tager 3-5 år at opnå,” udtaler netværksdirektør i Telenor Richard Stigaard.

Sammenlægning betyder også at der er etableret 3G dækning i en række områder, hvor der tidligere ikke var 3G dækning. Det drejer sig blandt andet om Holbæk Ø, ved Sjællands Odde, i Lejre V og N, Roskilde N ved Veddelev samt Himmelev, Gørløse og Jægerspris S.

Oversigt over sammenlægningen

På de følgende billeder to billeder ses hvor stor en forskel sammenlægningen betyder i hver område.

Grafisk overblik

Telenors teknikere har udarbejdet et par billeder, der viser effekten af sammenlægningen. Disse billeder er dog lidt anderledes end teleselskabets normale dækningskort, der viser dækningen ud fra Forbrugerombudsmandens retningslinjer, som har helt andre kriterier for illustrationen af dækningen.

Husk derfor på, at de følgende billeder ikke kan direkte sammenlignes med teleselskabets normale dækningskort.

Forklaring på farver:
Blå farve betyder 3G indendørsdækning
Rød betyder 3G ”in car”-dækning (altså dækning i bil)
Grøn betyder 3G udendørsdækning.

Billederne viser udelukkende 3G-dækning, så eventuel 2G eller 4G dækning er ikke med.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies