Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   TT-netværket: Forbedret dækning til Vestlolland

TT-netværket: Forbedret dækning til Vestlolland

Telia og Telenors netværkssammenlægning giver nu kraftigt forbedret dækning på Vestlolland.

Området til venstre for midten fik natten til den 3. juli 2013 bedre dækning (Foto: Telenor)
Området til venstre for midten fik natten til den 3. juli 2013 bedre dækning (Foto: Telenor)

Telenor og Telia lægger i øjeblikket selskabernes 3G netværk sammen for at skabe et nyt mobilnetværk med stærkt forbedret mobildækning.

Natten til den 3. juli kom turen til Vestlolland, hvor indbyggerne kunne vågne op til stærkt forbedret mobildækning fra Telia og Telenor.

Indbyggerne på hele Vestlolland inklusiv byerne Nakskov, Søllested, Horslund, Stokkemarke og Rødby samt alle landsbyer og landområder uden for byerne kan nu få glæde den stærkt forbedrede mobildækning

Sammenlægningen af de to 3G mobilnetværk betyder, at Telias og Telenors kunder på Vestlolland fra 3. juli har adgang til hele 31 3G mobilmaster, hvilket er markant flere end tidligere. Indtil sammenlægningen havde Telenor f.eks. kun 17 3G mobilmaster i området.

- ”En så stor dækningsforbedring, som vi har skabt i nat ved at lægge to netværk sammen, ville det normalt tage tre til fem år at opnå – hvis vi da overhovedet kunne få de nødvendige byggetilladelser og lejekontrakter og finde den nødvendige finansiering,” udtaler Telenors netværksdirektør, Richard Stigaard, i en pressemeddelelse.

Den præcise dato for 3G-sammenlægningen på Østlolland ligger ifølge Telenor endnu ikke fast, men det bliver sandsynligvis inden udgangen af august 2013.

Mobilnettet på Vestlolland kan dog forventes være mindre stabilt de næste par dage, mens teknikerne optimerer det nye mobilnetværk.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

carsten guldhammer 03-07-2013 14:45:49

det med financeringen burde da vist ikke være det allerstørste problem, det er i hvertfald i mine øjne en stor løgn at det skulle være nogety større problem, da jeg selv har været kunde hos telenor, det daværende sonofon dengang det kostede 4 - 5 kr i minuttet at tale i mobil....

ogh jeg formoder at de dengang tjente kassen.. det er så deres eget problem at de ikke har formået at fastholde sucen ved at blive ved med at vedligeholde deres anlæg så kunderne hele tiden havde den bedst mulige dækning

0 0

Om brug af cookies