Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   TV 2 klar med en ny og hurtigere applikation

TV 2 klar med en ny og hurtigere applikation

Endnu en applikation er klar fra TV 2. Denne gang er det TV 2 Nyhedscenter, som er på vej til iPhone og iPad.

Den nye iPhone applikation, TV 2 | Nyhedscenter, har et helt nyt og mere enkelt design. Det betyder blandt andet også at den er markant hurtigere end den gamle.

Applikationen er klar til både iPhone og iPad og de er begge helt nye og bygget op fra grunden. Men du kan alligevel nøjes med blot at opdatere den til den nye version via Apple App Store, hvis du har den gamle nyhedsapplikation installeret. Det skriver TV 2.dk.

Applikationen "TV 2 | Nyhedscenter" kan downloades gratis i Apples App Store.

Er man Android-bruger, så er meldingen fra TV 2, at applikationen netop nu er ved at blive færdig-udviklet, men indtil da kan man downloade en betaversion på app.tv2.dk – der er også en applikation på vej til Windows Phone.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

ihk 09-04-2013 19:05:54

Det er ikke en god app - alt for uoverskuelig og rodet.

Jeg har i stedet downloadet appen Aktuelt, som er udviklet af Google til iOS, og som præsenterer nyheder fra forskellige sider (herunder TV2) på en mere overskuelig og enkel måde..

0 0
Runigj 09-04-2013 14:54:42

Jeg synes det er irriterende at man skal gøre jeres arbejde færdigt. Hvis der nogen der skal bruge den til Android https://play.google.com/store/apps/details?id=dk.tv2.nyhedscenter

0 0

Om brug af cookies