Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   TV 2 Play har fået stor opdatering - Airplay er tilbage

TV 2 Play har fået stor opdatering - Airplay er tilbage

TV 2 Play har netop udsendt en større opdatering til deres applikation, som nu igen understøtter AirPlay-funktionen.

Den nye version af TV 2 Play har fået et større ansigtsløft, som blandt andet byder på helt nyt design, nye funktioner, samt bedre og hurtigere navigation.

I starten af juni måned mistede den tidligere TV 2 Play applikation muligheden for AirPlay, hvilket skyldtes rettighedshaverne, men nu understøtter applikationen atter AirPlay. Der er dog programmer og live-kanaler, som af rettighedsmæssige årsager ikke kan anvendes med AirPlay.

 - TV2 Play mister mulighed for AirPlay

En af de nye funktioner er, at det nu bliver muligt at starte et program, som du har set tidligere, men ikke færdigt. Næste gang programmet startes vil du få muligheden for, at afspille det fra det sted, hvor du sluttede sidst.

En anden ny funktion er, at hvis du starter afspilningen af et program, som er i en serie, så vil det efterfølgende nu automatisk starte. Ligesom der også er kommet et børneunivers til, hvor der blandt andet er børnesikring.

Det er indtil videre kun iOS-applikationen, som har fået opdateringen – men vi forventer også de nye funktioner vil komme til Android.

Du kan downloade TV 2 Play til iOS via Apples App Store og til Android via Google Play Store.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies