Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   TV2 på mobilen

TV2 på mobilen

TV2 Danmark lancerer en ny mobilportal, som skal være danskernes foretrukne medieportal på mobilen.

TV2 vil være danskernes foretrukne medie – om det er på tv, internettet eller som nu på mobiltelefonen. Derfor lancerer kanalen nu en ny og avanceret mobilportal, hvor man pt. kan læse nyheder og se tv-klip, men tilbudene hele tiden udvikler sig.

Direktør for TV2s interaktive tjenester Rune Bech siger til TV2 Medienyt: ”mobiltelefonen bliver en vigtig medieplatform i fremtiden, og det er afgørende for TV2 også her at være danskernes foretrukne valg.

Med de mobiltelefoner, som danskerne har i dag er internettet inden for rækkevidde. TV2 har derfor valgt at opruste med en endnu stærkere version af deres eksisterende mobilportal for at levere den bedste løsning på markedet.

Det er muligt at bruge den nye mobilportal fra alle mobiltelefoner – altså både de almindelige 2G-telefoner og fra de nye og noget hurtigere 3G-telefoner, hvor billedkvaliteten af indholdet er noget flottere. Det eneste man skal gøre for at opleve TV2s indhold på mobilen, er at åbne internetbrowseren og så taste mobil.tv2.dk.

Der vil være en masse indhold på den nye portal. Foruden at det er en mindre version af den normale internetportal i lommeformat, vil man også kunne se tv-programmer på farten, som f.eks. den seneste nyhedsudsendelse fra TV2 Nyhederne eller finansnyhederne, siger Rune Bech, og fortæller ligeledes at nyhedsudsendelserne er klippet op, så man ikke længere behøver at se hele udsendelsen, men kan nøjes med at se de enkelte nyhedsindslag, man vil se.

Jan Hoffmann, TV2s mobil manager tilføjer, at det også vil være muligt at se live-resultater fra sportens verden på mobilen, sladder om de kendte og så de seneste nyheder om tv-programmerne, der vises på TV2.

På længere sigt vil man også begynde at sende live-transmissioner via mobilen, siger Jan Hoffmann og nævner i den forbindelse Tour de France og fodboldlandskampe som eksempler.

TV2 har indgået aftale med mobilselskaberne Sonofon og 3 om, at kunderne ikke bliver takseret for de data, som de bruger på TV2s portal. Det vil for de kunder, som benytter sig af videodelen, at man kan se så meget man vil uden at det koster dyrt i trafikafgift.

Prisen på TV2 Sputnik Mobil koster fra 25 kroner om måneden og det dækker både betaling for indhold og trafik uanset ens forbrug på mobilportalen.

Alle andre mobilselskabers kunder skal fortsat betale for den mængde data-trafik de bruger, hvilket nemt kan løbe op i 8-10 kroner pr. minut.

Kilde: TV2 Medienyt

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies