Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   TV3 play app klar til iOS

TV3 play app klar til iOS

Hvis du ikke kan få nok af Amalies verden, så er TV3 nu klar med en ny applikation til iPhone og iPad.

Tv3s programmer kan nu ses gratis vha. TV3play applikationen (Foto Viasat)
Tv3s programmer kan nu ses gratis vha. TV3play applikationen (Foto Viasat)

Viasat, der står bag de populære TV-kanaler TV3, 3+ og 3 puls og en række andre TV-kanler, satser stort på streaming TV. Viasats seneste satsning er applikationen TV3 play. Det skriver Digital.tv

TV3 play kører på iOS eneder (iPhone/iPad/iPod) og applikationen indeholder et stort gratis udvalg af populære tvprogrammer fra TV3.
Brugerne af applikationen må dog som den rigtige tvkanal leve med reklamer. TV3play er også tilgængelig på PC/Mac via www.tv3play.dk

-”TV3s store udbud af underholdning skal naturligvis være tilgængeligt der, hvor forbrugerne også er. Og siden lanceringen i marts måned af TV3 PLAY på PC’en, har de mange danskere med en iPhone og iPad efterspurgt samme mulighed på deres platform. Den er der nu – og er et godt supplement til vores øvrige On-Demand-tilbud til seerne”, siger Lars Mossing, chef for TV3’s Business Development til Digital.tv.

Udover Tv3 Play, så har Viasat også tjenesten Viaplay, som dog koster penge, men tilgengæld indeholder film og serier ligesom Netflix. Mobilsiden.dk har tidligere anmeldt Viaplay applikationen.

Applikationen kan hentes på Apples iTunes store. Direkte link her.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies