Twitter afslører ultra tynd HTC tablet

En bruger på det sociale netværk Twitter, har uploadet hele otte billeder af en ny og tynd HTC tablet

Twitter afslører ultra tynd HTC tablet

Er du fan af designet på HTC One X og synes du godt om HTC eller Android tablets, så er der her kommet en øjenåbner, i form af en ny tablet fra HTC.

En person har på Twitter oprettet en bruger, alene med det henblik at afsløre hele otte billeder, af en indtil nu ukendt HTC tablet med Android systemet.

Billederne viser en tablet med en skærmstørrelse i den højere ende, måske 10 tommer, samt et meget tyndt og ”rent” design, der absolut må appellere til de der også er vild med designet på HTC One X.

Tabletten skiller sig ud, ved at de tre af siderne har en meget smal ramme og den fjerde en væsentlig bredere.

Den ene af billederne indikerer endda et tilbehør i form af en bordstander, et andet antyder at enheden skal være god at se film på og tage fotos med. Alle billederne kan ses herunder, eller her via Twitter brugerens side, hvor billederne ligger i fuld opløsning.

Lækket HTC tablet
Billede af ukendt HTC tablet sat i en bordstander

Historien slutter ikke her

Redaktionens fokus på tematikken gik videre. mobilsiden fastholdt sit fokus på emnet. Efterfølgende d. 22/8/2012 publicerede vi sagen Archos på vej med flot og tynd tablet – Du finder den her. Meget er sket siden. Du kan klikke her for aktuelle nyheder om temaet..