Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Twitter findes nu til Android-mobiler

Twitter findes nu til Android-mobiler

En officiel version af programmet Twitter fås nu til mobiltelefoner med styresystemet Android - f.eks. HTC Legend og Desire.

Selvom der allerede i programbutikken Android Market, på mobiler som HTC Desire og Legend, findes forskellige muligheder for at anvende Twitter, er det bare lidt federe når der udgives en officiel version.

Twitter skriver på deres blog, at de sammen med folkene bag Google Android, har skabt en applikation der kan dele tanker, fotos, videoer og location.

Twitter for Android virker på mobiler med Android 2.1 og op efter. Det vil sige f.eks. de to nævnte HTC-modeller men ikke Sony Ericsson Xperia X10 eller HTC Magic og Hero.

For at finde programmet skal der blot søges "Twitter" i Android Market.

Link:
 - Mobilsiden.dk på Twitter
 - Følg os på Facebook

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

02-05-2010 08:13:54

X10 har twitter gennem timescape, og hvis du så endelig vil dybere ind kan du da bare browse. Så endnu engang negativ omtale af X10, der ikke har noget på sig....

0 0
Mobilsiden.dk 02-05-2010 09:29:20

Hej Nikolaj.

X10 er skrevet ind i artiklen, da den som de to andre nævnte modeller, er blandt det mest hotte lige nu. Så for ikke at skuffe X10 (eller Hero) ejere, som læser artiklen, fortælles det, at disse ikke understøtter den nye applikation.

X10 har som du nævner Twitter-mulighed gennem Timescape - og Desire/Legend har det gennem FriendStream. Men det ændrer ikke på, at en rigtig officiel applikation, bare er SÅ meget federe end dem mobilproducenterne selv sætter sammen.

0 0
DKShadow 02-05-2010 09:22:30

At X10 (blandt andre nævnte mobiler) ikke understøtter den nye app er blot information, det er næppe skrevet for at "disse" X10 (og andre nævnte mobiler).

Hvis du ikke ønsker fakta, så er det måske ikke smart at læse en så emne-specifik hjemmeside som denne.

0 0

Om brug af cookies