Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Twitter fylder seks år

Twitter fylder seks år

At Facebook blev den sociale tjeneste alle røg med på er et faktum, men Twitter er ikke bare en døgnflue. I dag fylder Twitter seks år.

Det er nu seks år siden Twitter kom til verden. Siden dengang er der kommet mere end 300 millioner brugere til, som dagligt deler deres tanker, liv og alt andet med resten af verden.

Idéen til Twitter startede tilbage i 2006, som et udviklingsprojekt af en amerikaner ved navn Jack Dorsey, der også er indehaver af verdens første tweet – der lød `just setting up my twttr´.

Du kan på hjemmesiden buzzfeed.com se en oversigt over de første 30 tweets, som blev skrevet for seks år siden. En stor del af de første lød `just setting up my twttr´, hvilket Twitter var indstillet til at skrive automatisk.

Twitter blev kendt som et vigtigt og nyttigt led i nyhedsdækning, blandt andet da et amerikansk fly nødlandede i Hudson Floden i New York i 2009. Her var historien hurtigere på Twitter end den var i nyhederne.

I Danmark har Twitter dog aldrig helt slået igennem på samme måde, som det har i USA. Men du kan selvfølgelig følge Mobilsiden.dk på Twitter.


Læs også:
 - Sådan finder du Mobilsiden.dk på Facebook og Twitter

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies