Twitter #Music er nu officiel

Twitter har netop lanceret musiktjenesten Twitter #Music, men det virker ikke i Danmark – her må man vente lidt endnu.

Twitter #Music er nu officiel

Vi skrev i sidste uge, at Twitter hadve en musiktjeneste på vej, og nu er den altså en realitet – navnet er Twitter #Music. Og musiktjenesten viser dig, hvilken musik der er populær på Twitter, samt hvad dine venner hører.

 – Twitter lancerer musikapplikation til mobilen

Med Twitter #Music får du fremhævet musik, som er relevant for dig, det gøres ud fra hvilke kunstnere du følger på Twitter. Det er også muligt, at få en oversigt over hvilken musik dine kontakter lytter til på det sociale netværk.

Der spilles, som udgangspunkt, et kort preview af et nummer via iTunes, og tilslutter du din Spotify- eller Rdio-konto, så kan hele nummeret streames. Twitter #Music er dermed ikke en konkurrent til de eksisterende tjenester, men en ”forlænget arm”, som skal finde anbefalinger til musik du skal lytte til.

Twitter #Music er tilgængelig på internettet og som iOS-applikation – dog er tjenesten kun lanceret i USA, Canada, England, Irland, New Zealand og Australien. Dog er en android version også på trapperne, samt flere lande. Det er dog endnu uvist om Danmark er med på listen.

Mere om sagen

Redaktionens interesse for emnet fortsatte. mobilsiden fortsatte historien. 26/3/2013 kom der flere nuancer om emnet med nyheden om Ny Wimp applikation klar til Android – Artiklen kan læses her. Seneste tidende om temaet kan du læse her..