Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Twitter udsat for hacker-angreb - nulstiller brugeres kodeord

Twitter udsat for hacker-angreb - nulstiller brugeres kodeord

Det sociale netværk Twitter har måske været udsat for et hacker-angreb. Flere brugere fortæller deres kodeord er nulstillet.

Det sociale netværk Twitter har umiddelbart været udsat for et større hacker-angreb. Twitter har sendt email til tusindvis af brugere med informationen om, at deres konto kan være kompromitteret.

Twitter har dog ikke afsløret kilden og vil ej heller fortælle hvor mange brugere, som er berørt af dette. Dog skulle det være sikkert, at blandt andet BBC og Techcrunch er ramt. Det skriver Comon.dk.

 - ”Når vi vurderer at en konto er blevet kompromitteret, bliver kodeordet nulstillet og vi sender en email til kontoindehaveren med besked om, at det er sket og en vejledning til at oprettet et nyt kodeord. Det er en normal del af vores procedure for at beskytte brugerne,” skriver Twitter i mailen.

Det der får tankerne hen på et større hacker-angreb er den sidste del af mailen, som slutter med nedenstående.

 - ”I dette tilfælde har vi ved en fejl nulstillet kodeord for et stort antal konti, udover dem som faktisk er blevet kompromitteret. Vi beklager at dette kan have skabt besvær og forvirring.”

Brugere fortæller nogle af deres tweets er blevet slettet, mens andre har opdaget at spam-links er lagt ud med deres navn. Der er også brugere, som mener mailen fra Twitter ligner en falsk phishing-besked.

Har du haft problemer med din Twitter-profil?

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies