Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Twitter vil af med det klassiske login

Twitter vil af med det klassiske login

En email og et kodeord er den klassiske måde at logge på en tjeneste, men Twitter vil lave om på den ide.

Twitter vil gøre det nemmere at logge på Twitter og alle mulige andre apps og tjenester, der krævet et log in. I stedet for at huske email og kodeord til hver enkelt tjeneste, så bruger man bare sit telefonnummer i stedet for.

Læs også: FBI vil mindske Android- og iOS-sikkerhed

Selvom det er Twitter, der står bag, så har de oprettet en separat enhed, som har fået navnet Digits - opkaldt efter cifrene i et telefonnummer. Med Digits bruger man sit telefonnummer og får en sms, som man bruger når man skal oprette sig eller logge ind på en tjeneste.

Det er en noget mere sikker måde at oprette sig og logge ind, da det er noget sværere at få fat i en sådan aktiverings-sms, end det er at opsnappe en e-mail og adgangskode.

Udvidet brugerpotentiale

Ud over at det er mere sikkert, så giver det også en fordel i udviklingslande. Her er der nemlig ikke altid mulighed for at gå på nettet, så det er ikke alle, der har en e-mail-adresse.

På den måde vil det blive lettere for folk at melde sig til den ene eller den anden tjeneste, uden at de skal oprette en e-mail først. De slipper også for at gå rundt og huske på en e-mail-adresse, de stort set ikke bruger.

Læs også: Kina hacker sine egne indbyggeres iCloud

Flere og flere i udviklingslandene får telefoner, der kan håndtere flere og flere ting, og derfor er det et vigtigt område for store firmaer at ramme denne gruppe. Digits håber på, at deres løsning kan være med til at hjælpe flere brugere ind på de tjenester, de gerne vil have.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

PurpleBoyDK 23-10-2014 16:32:46

Hvis man ik har mulighed for at gå på internettet hvad skal man så med twitter? ;)

2 0

Om brug af cookies