Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Twitters livestream-app, Periscope, ude til Android

Twitters livestream-app, Periscope, ude til Android

Den hurtigt voksende og populære app til både at se livestreams og selv livestreame, Periscope, er nu klar til Android.

Twitter, som står bag appen Periscope til iOS, rykker nu over på den store Android-platform efter en stor succes på iOS efter to måneder.

Læs også: Twitter: Over 300 millioner brugere, men taber penge

Faktisk blev Periscope downloadet intet mindre end 1 million gange på kun 10 dage, og nu kan Android-brugere altså lege med, hvad enten du vil se livestreams fra eksempelvis de mange kendisser, der har fundet stor nytte af appen eller hvis du selv har lyst til at livestreame direkte fra din smartphone ud til omverdenen.

Periscope er inddelt i tre faner. Gennem tilknytning fra din Twitter-konto kan du i den første fane se, om nogle af dem, du følger, er i gang med at livestreame. Hvis ikke bliver du præsenteret for et par fremhævede livestreams.

Den anden fane giver et overblik over en masse andre livestreams, der er i gang sammen med visningstallet for disse.

Læs også: Instagram når 300 millioner brugere

Vurderet ud fra antal tildelte hjerter for hver personer kan du i den tredje fane finde de mest populære personer eller firmaer, der benytter Periscope fra Twitter. Samtidig kan du søge efter folk og se din egen profil samt tilgå indstillingerne herfra.

Livestream fra din mobil på få sekunder

Nederst i højre hjørne finder i appen du et lille rødt ikon, hvor du selv kan begynde at livestreame til andre Periscope-brugere. Det kræver kun to tryk: Giv din livestream et navn og tryk ”start broadcast” - så er du øjeblikkeligt i gang med at livestreame. Det bliver ganske simpelt ikke meget nemmere.

Læs også: Instagram påbegynder udrulning af Snapchat-konkurrenten Bolt

”Når du går ind i ”broadcast”, vil det ligne den normale Periscope-app rigtigt meget, som som folk har lært at kende og elske med hjerterne, kommentarerne og alle disse ting,” siger Sara Haider, som står for at styre Android-delen af Periscope.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies