Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Tynd, tyndere, Samsung

Tynd, tyndere, Samsung

Samsung er på vej med en ny model i ultra-serien, som bliver verdens tyndeste med slider-design.

Trenden siger, at mobiltelefoner skal være tynde. Det tager Samsung bogstaveligt og producerer nu det, som skal blive verdens tyndeste slider-mobil. Modellen siges at blive to millimeter tyndere end den nuværende rekordholder D900.

Samsung har endnu ikke lanceret den nye tynde slider. Det er den russiske webside Mobile Review, der har opsnappet oplysninger om den kommende model, som indtil videre går under navnet Ultra Edition 10.9.

På indholdssiden regner man ikke med, at Samsungs nye, tynde slider-mobil kommer til at være meget anderledes end sin forgænger D900. Det vil sige, at den kommer til at byde på et 3,2 megapixel kamera, Mp3-afspiller, Bluetooth, tv-udgang og 80 MB hukommelse med mulighed for udvidelse.

Udover verdens tyndeste slider siger rygterne, at Samsung også kommer med en ny model, som skal tage den gule førertrøje i at være den absolut tyndeste mobil i verden fra Samsung X820.

Om disse to modeller bliver de eneste tynde telefoner, Samsung har i ærmet, ved vi ikke. Måske kan der være tale om en helt ny Ultra Edition serie, som udover verdens tyndeste slider og verdens tyndeste candy-bar ville være fuldendt med verdens tyndeste klaptelefon. Vi venter med spænding på 3GSM i Barcelona.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies