Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Uber introducerer prisgaranti for kørsel

Uber introducerer prisgaranti for kørsel

Slut med grimme overraskelser - prisen bliver fast, når du kører med Ubers deletjeneste.

Foto: uber

Fremover vil du vide præcist hvad det koster at komme fra A til B med Uber. Selskabet introducerer nu prisgaranti i en række byer, i stedet for, som tidligere, at nøjes med at give estimat på prisen for en køretur. Det skriver tech-mediet Engadget.com.

Dermed kan tjenesten brugere vide sig helt sikre på hvad en tur med deletjeneste vil løbe op i.

Funktionen vil også virke i sammenspil med selskabets ’Surge Pricing’, en ekstraudgift der tillægges, når antallet af Uber-chauffører ikke kan matche efterspørgslen fra Uber-brugere.

Skulle du gave behov for at tage en omvej, eller ændre ruten, vil den nye, faste pris også opdateres inde i selve app’en i realtid.

Læs også:  EU imod hård kurs mod Uber og Airbnb

Den nye funktionalitet udrulles i første omgang i Miami, New York, New Jersey, Philadelphia, San Diego og Seattle. En bredere tilgængelighed at den nye features forventes udrullet i de kommende måneder.

Dermed får Uber endnu en funktion, som etablerede danske taxa-selskaber i skrivende stund ikke kan matche i deres eksisterende app-løsninger.

UPDATE: Taxi Nords app kan i skrivende stund allerede give fastpris estimater på en taxatur.

Fortsat i myndighedernes søgelys

Alt imens Uber introducerer nye funktioner, befinder selskabet sig fortsat på usikker juridisk grund. I alt er 46 ud af 1700 skønnede Uber-chauffører blevet sigtet for piratkørsel.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies