Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Udgår iPhone 3GS til fordel for en 8 GB iPhone 4S?

Udgår iPhone 3GS til fordel for en 8 GB iPhone 4S?

En ny iPhone ventes på vej, men det forventes ogs, at iPhone 3GS forsvinder fra Apples lineup – til fordel for en 8 GB iPhone 4S.

Apple iPhone 3GS (Foto: Pressefoto)
Apple iPhone 3GS (Foto: Pressefoto)

Ifølge The Telegraph, så udgår iPhone 3GS fra Apples lineup, når de forventes at præsentere den nye iPhone på onsdag. I samme omgang forlyder det så, at Apple er klar med en 8 GB iPhone 4S.

iPhone 4 bliver så entry-level modellen for nye købere, som gerne vil have en iPhone til lidt billigere penge.

Det er dog ikke den største overraskelse, hvis dette skulle være tilfældet. Apple har fulgt samme strategi de seneste år ved lanceringen af iPhone 4 og 4S.

 - iPhone 4 kommer i ny udgave

Den nye iPhone forventes også, at komme i versioner med 16, 32 og 64 GB ligesom det var tilfældet med iPhone 4S da den kom på markedet.

Mobilsiden.dk følger lanceringen af den næste iPhone / iPhone 5 tæt. Apple holder pressemøde onsdag den 12. september 2012 klokken 19, hvorefter de rigtige facts vil falde på plads.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Kim Harder 10-09-2012 11:59:52

Vil Apple nu til, at svigte kunderne, som så mange andre firmaer også gør. Nu skal iPhone 3GS ikke eksistere længere, eller den er måske ikke i brug længere.

0 0
Cebastian 10-09-2012 13:29:33

3GS er stadig i brug (blandt en del af mine venner faktisk), og den opdateres til iOS 6 med mange af dets forbedringer. Hvad er dit problem? Jeg er sikker på at dette er et skrit for at udfase 3GS, da det altså allerede nu er en gammel og udgået model. Hvordan folk kan leve med den i dag forstår jeg ikke. Skift den nu ud!

0 0
Om brug af cookies