Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Udvid kameraet i din iPhone med 300mm-objektiv

Udvid kameraet i din iPhone med 300mm-objektiv

Der er snart næsten ikke noget tilbehør man ikke kan få til mobiltelefonen. Du kan nu også udvidde din iPhone 3GS eller 4 med et 300mm-objektiv for et mindre beløb.

Applikationer og tilbehør kan give uanede muligheder på mobiltelefoner, og vi er netop faldet over dette objektiv til iPhone.

For lige under to hundrede danske kroner, helt præcist 35 dollar, kan du købe et 300mm-objektiv til din iPhone 3GS eller 4, som også har 8xzoom.

Objektivet er et ukendt mærke, og kan købes på hjemmesiden photojojo.com. Foruden objektivet får du også et ministativ med i pakken for de 35 dollar.

Du kan læse nærmere omkring objektivet på photojojo.com.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Tobias Nordahl 24-02-2011 12:28:29

Citat fra teksten; "Du kan nu også udvidde din iPhone 3GS eller 4 med et 300mm-objektiv for et mindre beløb."

Det lyder underligt, hvordan kommer du frem til "Du kan nu også". Mig bekendt har denne gadget (Udvidelse/Tilbehør eller hvad man nu vælger at kalde det) været på markedet i længere tid.

Lidt underholdende - og når det endda er et ukendt mærke og en international hjemmeside som ikke har placering i DK... DealExtreme har f.eks., men jeg har da set det mange gange før...

0 0
Jvnega 24-02-2011 10:41:38

Jeg er simpelthen lige nødt til at kommentere denne såkaldte artikel. For det første hedder det under ingen omstændigheder udvig!! Det hedder udvid - Udvig er ikke engang et ord!

For det andet, ville det unægteligt være fedt hvis linket til "fotojojo.com" virkede, men eftersom siden hedder photojojo.com, giver det jo fornuftigt mening at linket peger direkte tilbage på mobilsiden.dk.

.. Hold op det er ringe..

Men derudover er det nu et meget sjovt påfund, omend en noget gammel nyhed.

http://photojojo.com/store/awesomeness/iphone-telephoto-lens/

0 0
David K 24-02-2011 09:52:15

http://photojojo.com/store/awesomeness/iphone-telephoto-lens/

Ser nu meget fed ud, har tidligere set lignende tilbehør på dealxtreme.com til diverse telefoner. Dog ikke så store som denne.

0 0

Om brug af cookies