Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Ugen der gik: artikler bør du læse

Ugen der gik: artikler bør du læse

Vi er nået til weekenden, og har det været en travl uge, kan du her få ti artikler, som du bestemt burde læse.

Vi er ved at nærme os den sidste uge inden Mobile World Congress i Barcelona, og flere og flere rygter og spekulationer begynder at nå overfladen. Samtidig er mange selskaber i krise, og imens kæmper forbrugerne for et gennemskueligt marked. Her er ti artikler fra ugen der gik, som kan opdatere dig om mobilmarkedet.

Tip: Sådan beskyttes dine billeder og sms'er på mobilen: Mobilen er en personlig ejendom, og der kan være mange fortrolige oplysninger på den. I denne artikel kan du læse hvordan, de kan beskyttes.

Rygte: Samsung med 12 megapixels til MWC: Et stort rygte denne uge er fra Samsung, som eftersigende vil præsentere en 12-megapixels kameratelefon til Mobile World Congress.

Mobilt bredbånd bliver endnu billigere: Oister er noget af det billigste mobile bredbånd på markedet, men lavprisselskabet har besluttet at blive endnu billigere.

Undgå kæmpe mobilregning efter vinterferien: En anden ting der nærmer sig - eller for nogen er afsluttet, er vinterferien. Her kan du læse hvordan man undgår at mobilregningen overrasker efter ferien.

Oister mobilt bredbånd (produkttest): Mobilsiden.dk har også testet Oisters lavprisløsning til mobilt bredbånd, og vi er generelt tilfredse.

Sådan lukker du for dyre tjenester: Selvom man passer på, kan mobilregningen stadig nå uanede højder. Her kan du læse hvordan man undgår at blive negativt overrasket.

Toshiba med 4,1" skærm og 1 GHz processor: Som sagt nærmer vi os Mobile World Congress, og Toshiba har allerede taget forskud på glæderne. De kommer med en smartphone med en imponerende 4,1" touchscreen og 1 GHz processor.

Sonofons nye abonnement under lup: Sonofon har præsenteret et nyt abonnement, der skal få de mindre virksomheder til at droppe fastnettelefonen. Mobilsiden.dk har sat det under lup.

Telia opkræver for meget for iPhone-abonnement: Et andet abonnement er Telias iOn, og der er nogle kunder kommet i problemer med overbetaling. Telia har dog fundet en løsning.

TDC vil lokke med mobil-pakkeløsninger: TDC vil ikke fokusere på enkeltstående abonnementer. I stedet vil Danmarks største teleselskab fokusere på, at lave pakkeløsninger til kunderne.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies