Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Ugen der gik: Disse artikler bør du læse

Ugen der gik: Disse artikler bør du læse

Det har været en travl uge på Mobilsiden.dk, og har du ikke kunne følge med, har vi samlet ti artikler, som du bestemt bør læse.

Ugen har været fyldt med nyheder fra nær og fjern, og der har ikke mindst været travlt. Her har Mobilsiden.dk samlet ti artikler, som man bestemt ikke burde gå glip af.

 - Snart farvel til én-krones mobiler: Mandagen startede hårdt ud med, at det ligner et farvel til billige mobiler til én krone.

 - 3 skruer op til 14Mbit - og så alligevel ikke: Samtidig har 3 opgraderet deres netværk, så den teoretiske hastighed nu er nået 14,4 Mbit/s. Den er dog kun teoretisk.

 - Telmore: Ingen Apple - men masser af æbler: Telmore tog til USA forgæves. Det lille teleselskab fik ingen iPhones med hjem, men nu er der et nyt tilbud - bliv ny kunde og få en kasse økologiske æbler.

 - Nokia 5800 Xpressmusic er i butikkerne: Nokias første touch-mobil 5800 XpressMusic er nu officielt kommet i de danske butikker. Men den har været tilgængelig inden.

 - Forvirring om Nokia Comes With Music: Noget som ikke er kommet til Danmark fra Nokia, er Comes With Music. Desværre ser det heller ikke ud til, at Nokia har nogle konkrete planer.

 - På besøg hos mexicaneren (uden hat og Mexico): Det har Oister til gengæld, og Mobilsiden.dk har besøgt mexicaneren i hovedkvarteret i København.

 - Nokia: Tre nye Classic-mobiler: Midt på ugen præsenterede Nokia tre nye Classic-modeller, og blandt dem er 6700 - efterfølgeren til 6300 Classic.

 - Ny firmware til iPhone ødelægger SIM-hack: I denne uge sendte Apple også ny softwareopdatering ud til iPhone, men den ser ud til at ødelægge SIM-hacken, hvis man har fået den.

 - Fem tips til din HTC Touch HD: Har man i stedet en Touch HD fra HTC, har Mobilsiden.dk fem tips til dagligdagen med telefonen.

 - Mobilbutikker topper klagehitliste: Til sidst har Ekstra Bladet lavet en liste over de værste internetshops i Danmark, og det ser skidt ud for mobilbutikkerne. Der ser dog ud til at være en forklaring.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies