Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Ugen der gik: Disse artikler bør du læse

Ugen der gik: Disse artikler bør du læse

Det kan godt være, at Mobile World Congress er ovre, men mobilmarkedet har stadig travlt. Se her ti artikler fra ugen, som du bestemt ikke burde gå glip af.

Mobile World Congress 2009 i Barcelona er slut, og ugen efter er blandt andet gået med at gøre status over messen. Samtidigt har Mobilsiden.dk også har fingerne i en designmobil, samt Sony Ericssons multimediemonster W995.

Her er ti artikler, som du bestemt ikke burde være gået glip af denne uge.

Kropsvarme dræner mobilens batteri: Er du træt af at din telefon løber tør for strøm hele tiden? Her kunne være en forklaring.

MWC: De ti vigtigste artikler fra Barcelona: Sidste uge var proppet med nyheder fra Mobile World Congress, og her er de ti vigtigste nyheder.

Webvideo: Tæt på Sony Ericsson W995: I Barcelona var Mobilsiden.dk tæt på Sony Ericssons topmodel W995. Vi har lavet en webvideo omkring telefonen.

Små teleselskaber i fare: Hjemme i Danmark kan fremtiden se yderst besværlig ud for de mindre teleselskaber.

Teleekspert: Sonofon får den nye iPhone: Sonofon har samtidigt meddelt, at de starter salget af iPhone - men hvilken bliver det?

Slut med arbejdsgiverbetalt telefon: Bevæger vi os væk fra mobilmarkedet, har den danske regering sat en stopper for arbejdsgiverbetalt telefon.

Blogindlæg: 2009 bliver året for brugervenlighed: Mobilsiden.dk gør også status for, hvad vi så på Mobile World Congress, og i 2009 ser det ud til at brugervenlighed står øverst på menuen.

Samsung M7500 Night Effect Emporio Armani (produkttest): Mobilsiden.dk har også gennemtestet Samsungs Armani-designede telefon M7500 Night Effect.

Priserne på mobilt bredbånd vil ikke stige: Der spekuleres meget i hvordan markedet for mobilt bredbånd vil udvikle sig, men priserne ser nu alligevel ikke ud til at ville stige.

TDC: Vrøvl at mobilt bredbånd erstatter ADSL: Mobilt bredbånd vil heller ikke erstatte ADSL-forbindelsen. Det hævder TDC som et svar på 3's nylige pressemeddelse.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies