Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Ugen der gik: Disse artikler bør du læse

Ugen der gik: Disse artikler bør du læse

Mobilsiden.dk har haft været i kontakt med masser af produkter, og samtidigt er der også sket mange spændende ting i løbet af sidste uge.

Mobilsiden.dk har haft endnu en travl uge, men her har vi udvalgt ti artikler, som du bestemt burde have læst i ugen der gik.

Mobilt bredbånd: Hvem er bedst til prisen?: Mandagen på Mobilsiden.dk startede med mobilt bredbåndstema, hvor vi blandt andet er gået priserne igennem.

Her er de mindst driftsikre mobilmærker: Der er også forskel driftmæssigt på mobiltelefonmærkerne. Der kan være meget forskel på, hvor lang tid hver telefon holder.

DR's iPhone-satsning udskudt på ubestemt tid: DR har haft mange tanker om iPhone, men vi må vente lidt endnu. Danmarks Radio har nemlig udskudt satsningen på ubestemt tid.

HTC Touch Cruise II (produkttest): Mobilsiden.dk har til gengæld haft fingerne i HTC's Touch Cruise II, og den kan du læse alt om i produkttesten.

Video: IDOU - tæt på Sony Ericssons 12 megapixel mobil: Til Mobile World Congress kom Mobilsiden.dk også tættere på Sony Ericssons 12-megapixel mobil Idou.

Alt om Nokias nye billige musik-mobiler: Her hjemme præsenterede Nokia i onsdags tre nye musik-mobiler, blandt andet en musik-udgave af E75. I artiklen kan du læse en sammenfatning af præsentationerne.

Ingen planer om udskydelse af Telenor-lancering: Verden er i finanskrise, men Sonofon ændrer ikke sine planer. Navnet skal ændres til Telenor.

Stadig mystik om iPhone-monopol: På andre fronter er der stadigt usikkerhed om tingene. Der er nemlig stadigt en del mystik om iPhone-monopolet.

Første indtryk: Sony Ericsson W715: Mobilsiden.dk modtog i denne uge også Sony Ericsson W715, og vi har allerede dannet de første indtryk.

Video: Oplev BeatDJ, musikkens mester: En anden telefon som var aktuel til Mobile World Congress, var Samsungs BeatDJ. Den kan du se en videopræsentation af i artiklen.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies