Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Ugen der gik: Disse nyheder bør du læse

Ugen der gik: Disse nyheder bør du læse

Uge 45: Ugen har været travl på Mobilsiden.dk, så her giver vi dig 10 nyheder du ikke burde gå glip af.

Det er blevet til ikke mindre end 50 artikler på Mobilsiden.dk i denne uge, og sammen med mobilspil-temaugen har det måske været lidt svært, at kunne følge med. Her er 10 artikler, som du ikke burde være gået glip af.

Motorola Motozine ZN5 (produkttest):
Udover mobilspil, har Mobilsiden.dk testet Motorolas nye kameramobil ZN5. Topmodellen er dog ikke helt i top, og må nøjes med en gennemsnitlig karakter. Læs hele anmeldelsen i linket.

Se Xperia X1 med HTC-brugerflade:
Til gengæld var redaktionen begejstret, da vi fik HTC's brugerflade TouchFlo 3D på Xperia X1. Lidt af en syn, som du kan læse mere om i artiklen.

Nokia klar med syv nye mobiler:
Pludselig fik vi travlt, da Nokia ud af det blå præsenterede syv helt nye mobiltelefoner. Det drejer sig dog udelukkende om low-end telefoner, og mange kommer endda nok ikke til Danmark.

Omnia er nu i handlen:
Mere spændende er Samsung i900 Omnia, som nu er landet i de danske butikker. Du kan købe din via Mobilpriser.dk.

Top 10: Sony Ericsson topper oktober:
Der var masser af nyheder på oktobers top 10-liste over populære mobiltelefoner. Sony Ericsson fører i hvert fald stort, da HTC endelig har afgivet førstepladsen.

Nokia N85 (produkttest):
N96 var en kæmpe skuffelse, så vi var nervøse, da N85 landede på skrivebordet. Men mobilen ser ud til ikke, at være så dårlig endda - topkarakter bliver det bare ikke til.

Sony Ericsson W705 er officiel:
Nokia skulle ikke være alene om, at præsentere nye telefoner. Sony Ericsson har offentliggjort W705, som ser ud som en rigtig god Walkman-mobil.

HTC S740 - dag 1:
Mobilsiden.dk har også haft fingrerne i HTC's erhvervsterminal S740. Du kan læse første dag med mobilen, mens du kan finde dag to, tre og fire på siden bagefter.

Så fik iPhone 3G fri data:
Telia har givet efter for kundernes behov, og iPhone 3G får nu fri data. Du kan læse mere omændringerne i linket.

Vinder af Sony Ericsson C905:
Til slut fik vi kåret vinderen af en Sony Ericsson C905. Tjek om du er den heldige.

Tak for en travl uge, og husk at følg med næste uge, hvor vi blandt andet kommer med den fulde anmeldelse af S740, samt en opsamling på denne uges mobilspil-artikler.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies