Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Ugen der gik: Disse nyheder bør du læse

Ugen der gik: Disse nyheder bør du læse

Uge 47: Ugen er ved at være slut, og Mobilsiden.dk gør status. Her er ti af de vigtigste nyheder.

Det har været endnu en travl uge på Mobilsiden.dk, og mobilverdenen har været i fuld udvikling. Der har både været nyt fra Motorola, TDC, Asus, Nokia og mange flere, og så har redaktionen fundet et par sjove nyheder rundt omkring.

Her kan du finde 10 nyheder, som du bestemt ikke burde være gået glip af.

Officielt: Asus smartphone med Turbo 3G :
Ugen startede hårdt ud med, at Asus officielt præsenterede deres nyeste smartphone P565 - verdens hurtigste smartphone med 800MHz processor.

Webvideo: Sony Ericsson Xperia X1 :
Mobilsiden.dk havde i mellemtiden klargjort en webvideo af Sony Ericsson Xperia X1, hvor vi anmeldeler telefonens kvalitet.

Update: Telebutikker på Firmatjek.dk :
Ikke alle telebutikker opfører sig ordentligt, og dem advarer Telestyrelsen om via Firmatjek.dk. Du kan finde alle butikkerne i artiklen.

Indblik: Ti fremtidsvisioner om mobilerne :
Vores chefredaktør brugte torsdag morgen i selskab med Morgenfabrikken på radiostationen The Voice. Her snakkede han blandt andet om fremtidsvisioner, og dem kan du læse om i artiklen.

Nyt TDC-abonnement har et "men" :
TDC er klar med et nyt abonnement, men der er ikke helt klare linjer. Abonnementet kan nemlig gå hen, at blive en dyr fornøjelse.

Mobilsalget vil falde i 2009 :
Finanskrisen presser på, og det har mobilbranchen kunne mærke. De nyeste analyser viser, at 2009 ikke vil klare op, og derfor vil mobilsalget i 2009 falde.

Samsung Omnia (produkttest): Kæmpetesten af Samsung i900 Omnia er kommet online, men før den, har Mobilsiden.dk testet Omnia i fire dele: Del 1 , Del 2 , Del 3 , Del 4 .

Sonofon stjal M1's telefonnummer :
Lavprisselskabet M1 fik sig en slem overraskelse, da Sonofon "stjal" deres kundeservice-nummer. Sonofon fik dog hurtigt rettet fejlen - med meget røde ører.

Motorola med ny 5MP-slider :
Motorola er også kommet med ny mobiltelefon, og det er deres anden fem-megapixels kameratelefon. Det vides dog ikke om VE66 kommer på det danske marked.

Sådan tester Nokia de nye mobiler :
Inden Nokia sender nye mobiler på markedet bliver de testet på adskillige måder, og dem kan du se en liste over her. Nogle af prøvelserne skal siges, at være ret sjove.

Følg med igen næste uge på Mobilsiden.dk, hvor vi fortsat vil teste telefoner, komme med tips og skrive nyheder om mobilverdenen.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies