Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Ugen der gik: Disse nyheder bør du læse

Ugen der gik: Disse nyheder bør du læse

Mobilsiden.dk har samlet artikler fra ugen der gik, som du bestemt ikke burde gå glip af.

Mobilsiden.dk har haft travlt med at teste topprodukter i denne uge. Samtidig har der været spændende nyheder fra mobilmarkedet, og der har generelt været gang i ugen. Her følger nogle af de nyheder, som redaktionen anbefaler, at du ikke må gå glip af.

HTC Touch HD: Mobilsiden.dk har fået HTC Touch HD på bordet, og den er vi i gang med at gennemteste. Her kan du læse de første indtryk og Del 1 af vores gennemtestning. Del 2 er desuden kommet i dag, mens du må vente på resten til næste uge.

Samsung i8510 Innov8: Samsungs top-slider har også været igennem en fuld testning. Her kan du læse Del 1 , Del 2 , Del 3 og Del 4 , mens stortesten vil komme online i løbet af næste uge.

Første indtryk: Sony Ericsson F305 : Sony Ericsson er også repræsenteret i ugens anmeldelser, og vi har taget et overfladisk blik på spilmobilen F305.

Webvideo: Nokia N85 : Er du mere til Nokia, har chefredaktøren også testet N85 på video.

Tip: Lav dine egne julekort med mobilen : Julen betyder julekort til familie og bekendte. Har du lyst til at være utraditionel, kan du nu lave dem via mobiltelefonen. Læs i artiklen hvordan.

Officielt: Nokia 6260 Slide : Nokia præsenterede også deres nye 6260 Slide, som ikke er nogen smartphone, men blandt andet har GPS, trådløst netværk og fem-megapixels kamera.

Porsche-mobil - hvis Porschen ikke er nok i sig selv : Har du lyst til en matchende mobil til din Porsche? Det har bilproducenten løst ved, at lave deres helt egen mobil.

Apple iPhone får sikkerhedsopdatering : iPhone har alligevel ikke været helt fejlfri, men det har Apple nu rettet med en stor sikkerhedsopdatering.

Nokia: Touch-koncept reagerer uden touch : Nokia er måske også på vej med et nyt skærmkoncept, som giver touch-funktion uden, at skulle røre skærmen fysisk.

Status på telemarkedet 1. halvår 2008 : Som afslutning på ugen, har Mobilsiden.dk fået tal fra Telestyrelsen, og gjort status på, hvordan markedet har haft det i første halvår 2008.

Vi ses igen næste uge til endnu en omgang mobiltelefoni!

 

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies