Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Ugen der gik: Disse nyheder bør du læse

Ugen der gik: Disse nyheder bør du læse

Uge 49: Ugen eksploderede allerede søndag, og de spændende nyheder forsatte. Læs her de vigtigste.

Ugen startede hårdt ud, men døde så lidt hen. Der har dog blandt andet være store nyheder om både iPhone og Nokia.

Iphone hos Unotel : Mobilugen startede faktisk allerede i søndags på Mobilsiden.dk. Her kunne vi fortælle, at det lille teleselskab Unotel ville bryde Telias monopol på iPhone, og sælge den udenom dem.

Telecare vil ikke servicere Unotels iPhones : Et hurtigt spørgsmål var om Unotel kunne sørge for reparation af kundernes kommende iPhones, og det kunne de via Telecare. Det har Telecare dog benægtet, men i artiklen kan du læse, hvordan Unotel løser det problem.

Bekræftet: Nokia N97 : De store nyheder fortsatte tirsdag, hvor Nokia præsenterede N97 til Nokia World i Barcelona. Vil du vide mere om Nokia N97, kan du her se webvideo og læse de første indtryk .

Top 10: November blev dårlig for Nokia : Det kan være N97 skal hjælpe på salgstallene for Nokia, for ifølge Mobilpriser.dk så det ikke godt ud for den finske producent i november. Til gengæld klarer Sony Ericsson sig rigtig godt.

Sony Ericsson F305 (produkttest) : Sony Ericsson har blandt andet spiltelefonen F305, men den får ikke positive ord med på vejen i Mobilsiden.dks anmeldelse. Den er simpelthen ikke en spilmobil.

Vinder af Xperia X1 : En anden Sony Ericsson er Xperia X1, og den har du kunne vinde her på Mobilsiden.dk. Se her hvem der blev den heldige vinder.

Mobilen som julegave - fem tips til succes : Vandt du ikke julegaven, har vi også fem tips til, hvordan mobiljulegaven skal blive en succes - det kan nemlig blive en kedelig affære.

HTC Touch HD - del 3 (produkttest) : Som afslutning på ugen, er Mobilsiden.dk kommet med tredje del af HTC Touch HD-anmeldelsen. De positive ord fortsætter, og Touch HD skal nok blive populær, når den kommer på markedet.

Husk at følge med igen næste uge, hvor Mobilsiden.dk vil bringe nyheder, tips, anmeldelser og artikler fra mobilverdenen.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies