Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Ugen der gik: Disse nyheder bør du læse

Ugen der gik: Disse nyheder bør du læse

Vi har haft travlt med nyt design på både Mobilpriser.dk, Mobilsiden.dk, osv., men nyheder er der stadig kommet.

Ugen bød på et helt nyt gennemgående design på Mobilsiden.dk, Mobilpriser.dk, Mobildebat.dk, Mobilauktion.dk og Frisms.dk. Der har dog stadig været tid til nyheder på Mobilsiden.dk, og nogle rigtig spændende endda.

Velkommen til vores nye site: Først og fremmest en stor velkomst til vores nye design. Læs i artiklen, hvordan vejen frem så ud.

Kæmpetest: Samsung i8510 Innov8: Tidligere testede vi Samsung i8510 Innov8 i små dele. Nu har vi samlet alle indtryk af slider-telefonen i en stor kæmpetest. Se om Innov8 klarer skærerne.

Bibob vil have Apples godkendelse før iPhone-salg: Telias monopol på iPhone er blevet brudt, men Bibob vil også have en del af kagen. De prøver dog at spørge Apple om lov først.

Mobilselskaber: Telepristjek er useriøs: Mobilselskaberne er trætte af siden Telepristjek, og nogle føler sig endda hængt ud. Læs hele sagen i artiklen.

SMS er stadig kongen af mobilbeskeder: Vi sms'er som aldrig før, men andre tekstbaserede services, i form af chatbeskeder, er på vej som alternativ. Læs her hvordan det står til.

Syv telebutikker hænges ud på nettet: Ikke alle mobilforhandlere har rent mel i posen. Syv telebutikker er røget på Forbrugerstyrelsens Firmatjek.dk. Find dem i artiklen.

Lange udsigter til hurtigere Turbo 3G: Inden vi får 4G, bliver Turbo 3G-nettet udvidet med op til 21 Mbit/s. Det sker i 2009, men måske først til sommer. Læs udsigterne her.

HTC Touch HD - multienhed til topkarakter (produkttest): Som afslutning på ugen har vi også testet HTC's super-smartphone Touch HD. Læs her alle vores indtryk, og hvorfor vi giver den topkarakter.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies