Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Ugen der gik: Disse nyheder bør du læse

Ugen der gik: Disse nyheder bør du læse

Mobilsiden.dk har som altid samlet ti nyheder fra ugen, som du bestemt ikke burde gå glip af.

Julen er tæt på, men det har ikke holdt mobilmarkedet tilbage - tværtimod. Vi har som altid samlet de 10 nyheder, som vi mener, at du ikke bør gå glip af.

 - Måske nyt lavprisselskab på vej: Mobilsiden.dk startede ugen med at få nys om, at et nyt lavprisselskab var på vej.

 - Nyt teleselskab vil jagte Bibob og Happii: Og det holdte stik. CoolTel er navnet på Danmarks nye lavprisselskab, der blandt andet skal konkurrere mod Bibob og Happii. Læs mere om selskabet i artiklen.

 - Palm kommer med nyt mobilsystem: Vi har ikke hørt meget fra Palm på det seneste, men nu kommer den amerikanske producent med et nyt styresystem og måske endda en smartphone med dette. Lanceringen sker i næste måned.

 - Her kan Touch HD købes billigt: HTC's Touch HD har fået masser af omtale, og Mobilsiden.dk har lavet en oversigt, hvordan priserne ser ud på nuværende tidspunkt.

 - Første indtryk: Nokia 5800 XpressMusic: Nokias første touchscreen-mobil er landet på redaktionen, og vi har dannet de første indtryk. Læs alt om dem i artiklen.

 - Jordskælv udløste mobilsamtale-rekord: Danmark oplevede et stort jordskælv denne uge, og det udløste en rekord for antallet af mobilsamtaler.

 - Ti gode råd før du køber GPS: Mobilsiden.dk har samlet ti gode råd, før du går ud, og køber GPS. Det kan nemlig ikke altid gå helt godt, hvis ikke man passer på.

 - Vind HTC Touch HD: Du kan stadig nå, at vinde en ekstra julegave. Vi har HTC Touch HD på højkant, og du kan læse i artiklen, hvordan du vinder den.

 - Iphone-monopolet er stoppet i Frankrig: Det er allerede slut med Telias iPhone-monopol i Danmark, og nu er det også nået Frankrig. Apple og Orange har ikke lov til at være eksklusive sammen.

 - M1's juletilbud kan koste dig penge: Teleselskabet M1 har et juletilbud, som måske ikke er et så godt tilbud alligevel. Få forklaringen her.

Det var alt fra denne uge. "Ugen der gik" holder pause indtil januar, men Mobilsiden.dk vil selvfølgelig stadig dække mobilmarkedet resten af året.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies