Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Ugen der gik: Disse nyheder bør du læse

Ugen der gik: Disse nyheder bør du læse

"Ugen der gik" er tilbage, og vi har samlet de mest anbefalelsesværdige artikler fra den forgangne uge.

Mobilmarkedet er i fuld sving igen, og denne uge har blandt andet budt på en del nyheder fra CES, verdens største gadget-messe, i Las Vegas. Samtidig har Sony Ericsson præsenteret nye mobiltelefon, mens Mobilsiden.dk har testet LG Renor og Logitec Squeezebox.

Vi har samlet 11 nyheder, som vi synes, du bestemt ikke burde være gået glip af i den forgangne uge.

 - Iphone-kunder: Adios, Telia!: Det er så småt ved, at være seks måneder siden, at Telia startede salget af iPhone 3G. Nu kan kunderne slippe fri af deres kontrakt, og det har de andre teleselskaber regnet ud.

 - Logitech Squeezebox Boom (produktest) - den moderne musikafspiller: Er du ved at være træt af CD-afspilleren, FM-radioen eller andre forældede musikafspillere i hjemmet? Så kan det være, at Logitechs Squeezebox Boom er noget for dig.

 - Dansk Xperia X1 til februar: Indtil videre har Danmark måttet nøjes med en engelsk udgave af Sony Ericsson Xperia X1. Nu er den danske udgave ved at være tæt på.

 - LG KC910 Renior (produkttest): Otte megapixels, touchscreen og trådløst netværk. Renoir fra LG har masser af funktioner, men er det en god telefon? Vi har testet LG's topmodel.

 - Nokia stadig nummer ét. De populæreste mobiler i 2008: 2008 er slut, og Mobilsiden.dk gør status for, hvilke mobiler der har hittet. Nokia dominerer listen med Sony Ericsson på andenpladsen.

 - Mobilsalget falder i 2009: Til gengæld ser 2009 ikke så positiv ud for mobilproducenterne. Det forventes at det generelle salg vil falde i løbet af året.

 - Top 20: De populæreste mobilanmeldelser: Produkttests er populære på Mobilsiden.dk, og vi har samlet top 20 over, hvad du og andre læsere har fundet mest interessant.

 - Sony Ericsson præsentationer:
 - Sony Ericsson W715i - Walkman med lidt af det hele: W715i er ingen topmodel, men alligevel er der blevet plads til godt kamera, masser af musikfunktioner, A-GPS og meget mere.

 - Sony Ericsson C510i - Cybershot får nyt medlem: Cybershot-serien får også ny kameratelefon i mellemprisklassen. C510i har blandt andet fået Smile Shutter, som den første telefon i verden.

 - Sony Ericsson W508 - ny prisbillig Walkman: Er man til en mere stille og rolig musiktelefon, kan det være at W508 er interessant. Musik til en god pris.

 - Sony Ericsson C905 opdateres - og kommer i lyserød: C905 sluttede som den niende mest populære mobiltelefon i 2008, og derfor har Sony Ericsson opdateret den. Samtidig vil selskabet sende den ud i lyserød snarest.

Det var alt fra ugen der gik. Mobilsiden.dk ser frem til næste uge med anmeldelser, artikler, tips og nyheder.


 

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies