Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Ugen der gik: Disse nyheder bør du læse

Ugen der gik: Disse nyheder bør du læse

Endnu en uge er gået, og vi har samlet ti nyheder, du bestemt ikke burde være gået glip af.

Endnu en uge er ved at have nået sin ende, og vi gør status for de artikler, som vi bedst kan anbefale. Det er især iPhone og tilhørende abonnementer, der har taget ugens overskrifter, men også HTC har overrasket.

Desuden har vi testet Sony Ericsson T700 og Live Messenger til Nokia 5800 XpressMusic. Ser her de ti artikler, som du ikke burde gå glip af.

Jagten på iPhone-kunderne er indledt: Ugen blev indledt med, at de første iPhone-brugere nu kan opsige deres abonnement hos Telia. Det betyder, at de andre teleselskaber er gået på iPhone-kundejagt.

3-kunder er vrede over iPhone-udspil: 3's kunder er til gengæld ikke helt tilfredse med teleselskabets udspil til et iPhone-abonnement. Især bindingsperioden skuffer.

Smartphone-ejere surfer nettet fra mobilen: Mobilsiden.dk har i mellemtiden trukket tal fra teleselskaberne, og de viser klart, at smartphone-brugere er vilde med internet på mobilen.

HOT: HTC's 2009-planer afsløret!: Samtidigt ser det ud til, at HTC's planer for 2009 er blevet afsløret. Intet er sikkert, men de 24 mobiltelefoner kunne godt se rigtige ud. Vi venter i spænding!

Sony Ericsson T700 (produkttest): Mobilsiden.dk har også haft tid til at teste Sony Ericsson T700, og den er vi nogenlunde tilfredse med.

Vi har prøvet: Live Messenger til Nokia 5800: Samtidigt har redaktionen også leget med det nye Live Messenger til Nokia 5800 og den kommende N97. Programmet er godkendt, og alle 5800-ejere burde være i gang med at hente det.

Bindingen fjernes på 3's iPhone abonnement: Tilbage til iPhone-abonnementerne. 3 har nemlig lyttet til deres kunder, og nu fjernet den omtalte bindingsperiode.

Første indtryk: LG KP500: Også LG KP500 er landet på redaktionens bord. Den er vi i fuld gang med at teste, og touchscreen-telefonen ser helt fin ud. Man skal dog huske at den ingen top-features har, og at prisen bliver lille.

Dataprisen hos CBB Mobil sænkes kraftigt: Også CBB Mobil vil have iPhone-kunder. De har besluttet at sænke deres datapris betydeligt.

Lave priser på udlandsopkald - Tele 2 bliver til One Mobile: Til sidst er det nu helt slut med Tele 2. De bliver lavet om til One Mobile, og får fokus på billige udlandsopkald.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies