Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Ugen der gik: Disse nyheder bør du læse

Ugen der gik: Disse nyheder bør du læse

Mobilsiden.dk er klar med 10 nyheder fra ugen der gik, som du bestemt ikke burde være gået glip af.

Weekenden er rundt om hjørnet, og Mobilsiden.dk gør status for endnu en uge med mobile nyheder, artikler, tips, anmeldelser og rygter. Her er 10 artikler fra ugen, som vi gerne vil anbefale.

TDC: Vi blokerer ikke iPhone: Mandag kunne man i medierne læse, at TDC blokerede for iPhone-kunder, men det er TDC uenig med. Mobilsiden.dk har afdækket historien.

Fastmonteret GPS er en dårlig rabat: Bilforhandlerne er begyndt at reklamere med fastmonteret GPS'er fra start i bilerne, men det er slet ikke et godt tilbud, mener branchefolk.

Microsoft Live Search Mobile fejler i Danmark: Microsoft og Google er i en strid konkurrence om online-kunderne, men når det kommer til Microsoft Live Search Mobile, er der ikke meget håb at hente.

Sådan sætter du iPhone op til TDC: TDC tog alligevel lidt af kritikken til sig, og kom derfor med en online guide til, hvordan brugere kan sætte deres iPhone op.

Navigon 2210 GPS (produkttest): Et alternativ til fastmonterede GPS'er kunne være Navigons lille smarte 2210. Den er både lille og hurtig, men har stadig et par småproblemer. Dog et generelt godt produkt.

HP-smartphone Voice Messenger er en udfordring: Et andet testprodukt må dog se dig dumplet. HP's Voice Messenger var en for stor udfordring, men den har alligevel sine solskinspletter.

Flere telebutikker hænges ud på nettet: Forbrugerstyrelsen har gjort status for, hvilke butikker de ikke anbefaler, og der er adskillige telebutikker repræsenteret.

HTC Touch Cruise kommer snart i ny version: HTC har i mellemtiden præsenteret efterfølgeren til Touch Cruise. Der har tidligere gået rygter om den såkaldte Lolite, og det skulle altså være den nyligt præsenterede.

Bibob: Vi er rigtig farlige: BiBoB ligger an til priskrig på det danske mobilmarked, men afslører ikke planerne endnu.

Tog, bus og metro kan betales med mobilen
: Til sidst kan du nu betale for offentlig transport ved hjælp af mobiltelefonen. Hovedstaden er begyndt på projektet.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies