Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Ugen der gik: Disse nyheder bør du læse

Ugen der gik: Disse nyheder bør du læse

Endnu en uge er gået, og der har uden tvivl været meget fokus på Mobile World Congress. Men der er også sket meget andet.

Ugen op til Mobile World Congress er ved at være slut, og den har været præget at produktnyheder fra både Samsung, Sony Ericsson og Nokia. Men Mobilsiden.dk har blandt andet også haft fingrene i LG-nyt, og så har vi anmeldt Samsung Omnia på video.

Officielt: Samsung S8300 Ultra Touch: Samsung startede ugen med at præsentere deres touch-slider, som vi garanteret vil kigge nærmere på til MWC i næste uge.

GPS-advarsel om fartfælder møder kritik: I sidste uge kunne Mobilsiden.dk fortælle, at de nye fartfælder rundt i Danmark nu kunne "opdages" via GPS'en i bilen. Den feature møder nu kritik.

Top 10: Sony Ericsson hitter stadig: Sony Ericsson har klaret sig godt i januar måned, men hvordan mon det ser ud med de andre producenter?

Tre fede mobiler fra Sony Ericsson: Sony Ericsson fulgte efter Samsung, og præsenterede tre spændende mobiltelefoner, hvor to var i Cybershot-serien.

Slank underholdningsmobil fra Nokia: XpressMusic 5630: Også Nokia ville være med denne uge, og frem kom en topmodel i XpressMusic-serien. 5630 ser rigtig spændende ud.

Politiet: God idé med GPS-varsling om fartkontrol: Oven på kritikken af GPS'er med "fartfælde-finder", har politiet udtalt sig til Mobilsiden.dk, at de godt kan lide muligheden.

LG KP500 (produkttest): Mobilsiden.dk har haft fingrene i LG's billig touch-mobil, og vi er tilfredse. Det er dog ikke mange funktioner man får.

Første indtryk: LG Arena og S-Class: Vi har også fået lov til at få nogle indtryk af LG's nye smartphone og det medfølgende bruger-interface.

Webvideo: Samsung Omnia: Til slut har Mobilsiden.dk anmeldt Samsung Omnia på vores webvideo.

MWC: Alt om det nye og fede - sådan følger du med (blogindlæg): Til aller sidst, er det som bekendt ved at være tid til Mobile World Congress. Vil du følge med i alt hvad der foregår, er det en meget god idé at læse artiklen.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies