Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Ugen der gik: Disse nyheder bør du læse

Ugen der gik: Disse nyheder bør du læse

Uge 41: Endnu en uge nærmer sig afslutningen, og mobilmarkedet har været godt i gang. Her er ugens vigtigste nyheder.

Uge 41 har ikke kendetegnet sig, som en stresset uge på mobilmarkedet, men alligevel har der været store nyheder under opsejling.

Både Sony Ericsson, TDC, Skype, Nokia, Motorola og Apple er kommet blandt ugens ti vigtigste nyheder - og det er på både godt og skidt.

Vinder af Nokia N96 :
Mobilsiden.dk havde en stor konkurrence kørende, om den længeventede Nokia N96. Tryk på linket, og se om du er den heldige vinder. Deltag også i den nye konkurrence, om en Sony Ericsson C905 kameramobil - klik her !

Sony Ericsson G502 (produkttest) :
Samtidig testede redaktionen Sony Ericsson G502, som ser ud til, at være en rigtig fed standardmobil. Næsten topkarakter blev det endda til for G502. 

Sony Ericsson W902 (produkttest) :
Også W902 fik næsten topkarakter, så Sony Ericsson kunne tælle to gode resultater på en uge. W902 er uden tvivl, en fed musiktelefon.

Motorola Q 11 en realitet :
Kriseramte Motorola er ikke gået helt i stå. Amerikanerne præsenterede i denne uge Q 11, men vi skal nok kigge længe efter den i Danmark. Motorola har ikke planlagt, at sælge telefonen i Norden, fortæller de til Mobilsiden.dk

SMS'er bag bilrattet dræber :
Er du træt af andre bilister, der sidder med mobilen til øret? Nu skal du også passe på de skrivende. At skrive sms'er, er nemlig endnu farligere.

Første indtryk: Nokia 3600 Slide :
Torsdag landede Nokia 3600 Slide, og den ligner umiddelbart et god bud til forretningskvinden. Se de første billeder her.

Iphone 3G: 10 millioner solgte eksemplarer :
Det blev også ugen, hvor iPhone 3G uofficielt har nået ti millioner solgte eksemplarer.

Skype overvåger kinesiske brugere :
Imens ser det ud til, at den kinesiske regering har overvåget deres befolkning via Skype. Skype fortæller dog, at de intet kender til det.

Nokia 5800 går glip af julehandlen :
Desværre for Danmark, ser det ud til, at Nokias første touch-mobil 5800 XpressMusic ikke kommer til Danmark inden jul. Spaniolerne er mere heldige.

TDC indfører abonnement på Play :
Samtidig har TDC gjort det muligt, at få sine sange fra Play, overført videre fra computeren. Det er bare ikke helt billigt.

Følg med igen næste uge, hvor Mobilsiden.dk selvfølgelig (selvom det er efterårsferie) dækker alt, hvad der er værd, at vide i mobilverdenen.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies