Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Ugen der gik: Disse nyheder bør du læse

Ugen der gik: Disse nyheder bør du læse

Endnu en uge er gået, og her kan du læse de ti mest interessante nyheder fra Mobilsiden.dk.

Ugen har været fyldt med indtryk fra Nokia- og Sony Ericsson-telefoner. Det har også set spændende ud på rygtefronten, hvor Sony Ericsson igen stikker hovedet frem. Det blev også ugen, hvor TDC havde store problemer med netværket, og hvor Mobilsiden.dk kom på 'Danmarks hitstation'.

Nokia N85 - de første indtryk :
Nokia N85 har desværre ikke efterladt et godt indtryk i de første anmeldelser på nettet. Endnu en skuffelse efter N96, men mon ikke 5800 XpressMusic kan redde noget af det forsømte?

Rygter: Sony Ericssons 2009-planer :
Hele otte mobiler vil Sony Ericsson præsentere i begyndelsen af 2009. Det fortæller rygter i branchen i hvert fald. Vi håber og venter..

Omnia får 16 GB i Danmark :
Omnia er allerede en af efterårets mest omtalte mobiltelefoner. Og danskere skal åbenbart kun forvente det bedste af det bedste. Omnia kommer til Danmark med 16 GB hukommelse, og ikke 8 GB-udgaven.

Sony Ericsson W595 (produkttest) :
Mobilsiden.dk har haft fingrene i, hvad vi forventer at blive en af de store salgssucceser op til jul. W595 får ikke helt topkarakter. Men det er tæt på.

Rygte: HTC Touch HD Pro :
Et uomgåeligt rygte er sammensmeltningen af HTC's Touch HD og Touch Pro. Det ville da også være en glimrende maskine!

Første indtryk: Nokia 6600 Slide :
6600 Slide fra Nokia har efterladt nogle gode første indtryk på redaktionen. Næste uge kan du læse hele anmeldelsen, og se om det positive fortsætter.

Danmark kortlagt i 3D :
Danmark er som første land i verden blev kortlagt tredimensionelt. Lyder det vildt? Det er det også, og du kan læse mere om det i artiklen.

Mobilnettet hos TDC virker igen :
TDC havde ellers store problemer med deres netværk i hele landet, og det tog også sin tid, at få repareret. Årsagen var en dobbelt overreven ledning.

Aarhus Kommune: Trafikken er vigtigere end mobilnettet :
Den langsomme reparation skyldtes til dels den kraftige eftermiddagstrafik i Århus. Det mener kommunen er vigtigere end resten af landets mobildækning.

Mobilsiden.dk i Morgenfabrikken :
Det blev også ugen, hvor Mobilsiden.dk var i radio med fulde udblæsning. Hørte man med, kunne man opleve chefredaktøren i kamp med Christiane Schaumsburg-Müller, Uffe Holm og Martin Veltz.

En spændende uge er afsluttet, og vi ser frem til den næste. Som altid kan du følge med i mobilverdenen her på Mobilsiden.dk.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies