Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Ugen der gik: Disse nyheder bør du læse

Ugen der gik: Disse nyheder bør du læse

Uge 44: Mobilsiden.dk har samlet ti artikler, som man bestemt burde læse. Se dem her...

Ugen har budt på masser af spændende historier, men her kan du se ti, som Mobilsiden.dk anbefaler.

Her er Morgenfabrikkens mobiler: Som bekendt var Mobilsiden.dk i The Voices Morgenfabrikken fredag sidste uge. Her fik vi et glimt af værternes mobiltelefoner, og vi var ikke synderligt imponeret. Se billeder og læs om dem her.

Danmarkskort over sms - Sønderjyderne fører: Ugen startede også ud med et ny landkort - baseret på sms. Og Sønderjyder er faktisk førende, når det gælder antallet af sendte sms-beskeder.

Nokia 6600 Slide (produkttest): Mobilsiden.dk har testet Nokia 6600 Slide, hvor både design og funktioner virker fornuftigt. 6600 Slide har fået en god karakter, og er faktisk en smule feminin.

Første indtryk: Nokia N85: Efter 6600 Slide, landede N85 også hos redaktionen. Her har vi den rigtige efterfølger til N95, og det ser ud til, at Nokia har lavet en rigtig god mobil. Du kan også læse dag to, tre og fire med N85.

Ekspert: TDC's mobilnet er amatøragtigt: Efter TDC's netværksfejl i sidste uge sidder mange brugere nok med en bitter smag i munden. Det gør en ekspert også, og han mener at netværket burde være mere sikkert.

Fastnet: TDC langer ud efter Sonofon: TDC langer i stedet ud efter Sonofons fastnetkampagne, som de ikke mener passer helt. Fastnet er stadig in ifølge TDC.

Sonofonkampagne om fastnet kritiseres: Sonofons kampagne bliver samtidig kritiseret af Ældresagen, som ikke mener, at Sonofons tilbud er godt for alle ældre.

LG præsenterer KS360 i Danmark: Det blev desuden ugen, hvor LG præsenterede en ny sms-mobil til de unge brugere. KS360 har fuldt QWERTY-tastatur, men kommer nok til en yderst fornuftig pris.

HTC S740 er snart i butikkerne: Er man ikke til KS360, men stadig vil have QWERTY-tastatur, kommer HTC S740 i de danske butikker i løbet af næste uge.

Sony Ericsson Xperia X1 (produkttest): Et andet produkt med fuldt tastatur er Sony Ericssons længeventede Xperia X1. Mobilsiden.dk er til gengæld ikke tilfreds med produktet, som er meget langt fra en topkarakter.

Følg med igen næste uge, hvor Mobilsiden.dk som sædvanlig bringer nyheder, anmeldelser og kommentarer fra mobilverdenen.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Jesper Vedel Bertelsen 31-10-2008 22:30:01

Der bliver lavet en masse gode anmeldelser, men jeg kunne egentlig godt tænke mig at vide hvilken telefon John G. bruger og hvorfor?

0 0
Mobilsiden.dk 01-11-2008 08:09:05

Hej Jesper. Det er et vanskeligt spørsmål at svare på :-) Når vi tester telefoner, bliver disse jo "primære telefoner" i testperioden. Derfor skiftes ganske ofte. Men indtil for kort tid siden brugte jeg HTC Touch Pro som primær og Nokia N95 8GB som sekundær. Aktuelt (i dag lørdag) bruger jeg Sony Ericsson C905 som sekundær og HTC S740 som primær.

Et af de krav jeg stiller til en primær telefon, er at alle mine kontakter, kalendere og ikke mindst mails kan synkroniseres -ellers kan mit liv ikke virke... Har du flere spørgsmål siger du bare til.... :-)

0 0

Om brug af cookies