Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Ugens rygter: Årets sidste rygter

Ugens rygter: Årets sidste rygter

Mobilsiden.dk har som altid samlet alle ugens rygter, hvor både Nokia, Sony Ericsson, Microsoft, Palm m.m. er repræsenteret.

Da ugens rygter holder ferie ved jul og nytår, er vi nået til årets sidste rygte-opsamling. Men så er der til gengæld også meget, at komme efter.

 - Sony Ericsson og Android har været et stort samtaleemne. De reelle facts er dog, at det ikke vides, hvornår producenten vil komme med Android-baserede telefoner. Det er til gengæld sikkert, at den første bliver i den dyre klasse.

 - Microsoft vil ikke vise nogen Zune-mobil frem til CES-messen i næste måned. Men de afviser hverken projektet "Pink" eller, at de vil komme med en smartphone.

 - Nokia har fremvist et nyt koncept med en stor roterende widescreen. Det ser umiddelbart rigtig fedt ud, men hvorvidt det bliver til noget konkret er uvidst.

 - Firefox er forhåbentligt klar til S60-smartphones i 2009. Det bliver nok ikke i begyndelsen af året.

 - Nokia vil bruge en ny produktionsstruktur for deres mobiltelefoner. Det kan sænke omkostningerne med 99 procent og produktionstiden med to tredjedele.

 - Asus kommer snart med verdens hurtigste smartphone - men så hurtig er den heller ikke. Den er nemlig gået ned fra 800 MHz til 528 MHz, og det er der ikke nogen rekord i.

 - Nokia N96 kunne blive den næste telefon i Storbritannien med den gratis musiktjeneste Comes with Music. Det vides ikke, hvornår tjenesten kommer til Danmark.

 - Palm kommer med et helt nyt mobilt styresystem i stedet for Palm OS. Det bliver præsenteret til CES i næste måned, og mon ikke også der dukker en smartphone op med styresystemet?

 - Nokia satte gang i rygter om flere touchscreen-telefoner, da de viste konceptbilleder til et officielt arrangement. De er nu slået i gulvet, da Nokia holder fast i, at der udelukkende var tale om et visuelt koncept.

Det var alt fra denne uge - og fra hele året. Ugens rygter er som sagt tilbage igen i januar.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies