Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Ugens rygter: C903 fortsætter - Dell og Acer tæt på

Ugens rygter: C903 fortsætter - Dell og Acer tæt på

C903 fra Sony Ericsson ser ud til at være sikker, men også Acer og Dell er ved at være klar med Android og smartphones.

Rygterne er begyndt at tage til nu, når vi kun er 14 dage fra det officielle startskud på Mobile World Congress i Barcelona. Her vil der uden tvivl blive præsenteret et hav af mobiltelefoner og smartphones, og ugens rygter handler klart om nogle af disse.

 - Sony Ericsson satte gang i sidste uges rygter, da der dukkede billeder op af, hvad der angiveligt skulle være C901 og C903. I løbet af ugen er der dukket flere og flere billeder op af telefonerne, og de kunne godt ligne to sikre vindere til Mobile World Congress (MWC) om to uger.

 - Acer har også været et hot rygte, og nu er det sikkert: Acer vil gå ind på smartphone-markedet, og den 16. februar til MWC vil producenten præsentere deres første smartphone.

 - Dell vader efterhånden også i spekulationer, og det ser efterhånden sikkert ud til,  der vil komme noget officielt fra selskabet til MWC. Et rygte fortæller om, at deres smartphone stadig er i gang med at blive testet med både Android og Windows Mobile.

 - Motorola har også været offer for smartphone-rygter i den seneste uge. Således forlyder det nu, at de vil fortsætte med Windows Mobile-smartphones - hvilket går stik imod tidligere rygter.

 - Windows Mobile 6.5 vil måske blive officielt præsenteret til MWC, og der bliver ved med at dukke screenshots og billeder op af styresystemet.

 - Apple må også finde sig i, at iPhone-rygterne fortsætter. Nu går rygtet på, at den seneste firmware afslører en ny generation af iPhone via noget kildekode. Det lyder lidt langt ude, og Apple har da også valgt; ikke at kommentere på rygterne.

 - Firefox er ugens sidste rygte, og her handler det om mobilversionen Fennec, som vi allerede har set i alpha-teststadie. Nu skulle den til gengæld være nogenlunde klar, og HTC Touch Pro vil blive den første smartphone med browseren. Den skulle komme allerede den her uge.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies