Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Ugens rygter: gPhone, Sony Ericsson og mange flere

Ugens rygter: gPhone, Sony Ericsson og mange flere

Rygterne har rigtig taget til på årets trettende uge. Der er nyt fra HTC, Google, Sony Ericsson, Motorola, Microsoft, Samsung, Apple og Dell.

Vi starter med ugens måske mest interessante rygte. Det drejer sig om Googles kommende styresystem Android, som der længe har været mange spekulationer om. Det er slået fast, at HTC vil prøve, at få den første gPhone på markedet, og nu ser der ud til, at være flere oplysninger.

Ifølge rygter på nettet vil HTC's gPhone blive præsenteret inden årets udgang, og den vil komme med touchscreen og fuldt QWERTY-tastatur. Udviklingsnavnet er "Dream", og den vil ligne en helt almindelig HTC-smartphone.

I mellemtiden melder samme rygte om, at Samsung arbejder på højtryk for, at komme ud med deres gPhone inden HTC. Ingen parter har dog bekræftet dette.

Microsoft i fuld gang

Når vi nu er på smartphone-markedet, er der også kommet gang i PC-producenten Dell. Det amerikanske selskab droppede tidligere deres PDA-serie, men ser nu ud til, at være på vej med en smartphone.

Rygterne er taget til på det sidste, og de går nu på, at smartphonen vil have Windows Mobile 6.1 - ikke Android, som tidligere nævnt.

Og apropos Windows Mobile 6.1, så er der kommet flere billeder af et eksempel på et tweak af styresystemet. Microsoft bruger dog ifølge andre kilder deres tid på, at programmere Office-pakken til iPhone.

Det skulle hænge sammen med, at Office er yderst populært hos Mac-brugere. Og mon ikke IT-giganten vil udnytte enhver mulighed for, at infiltrere konkurrenter med deres software?

Sony Ericsson, Motorola og mere iPhone

De mere traditionelle mobilproducenter er også med på ugens rygtebørs. Der er nemlig poppet billeder frem af en Sony Ericsson-mobil under dæknavnet "Emelie". Billederne viser en billig-mobil til omkring 1500 kroner.

Emelie vil få et beskedent to-megapixels kamera uden autofokus, en farveskærm med 240x320 pixels og et lækkert design. Ellers ser det ikke stort ud med funktioner.

Motorola har derimod gang i Z9 Slider, som ifølge nye rygter om specifikationer, skal have 2,4" farveskærm, to-megapixels digitalkamera, AGPS, microSD-hukommelseskort med op til 8GB, HSDPA og mere fokus på musikdelen.

Ugens rygter afsluttes af Gartner, som forudser at Apple kommer med en 3G iPhone inden for få måneder. En analytiker mener nemlig, at Apple allerede har bestilt ti millioner 3G-eksemplarer af en leverandør.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies