Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Ugens rygter: LG holder fast i 12 megapixels

Ugens rygter: LG holder fast i 12 megapixels

LG vil præsentere kameratelefon med 12 megapixels i 2009, og selvom Motorola ikke var til MWC, er der stadig et par mobiler på vej.

Sidste uge blev ugens rygter aflyst på grund af Mobile World Congress, og selvom man skulle tro, at alle rygter var blevet af- eller bekræftet i MWC-ugen, så fortsætter spekulationerne.

 - Motorola var ikke ligefrem aktive til Mobile World Congress, men der er måske alligevel en spændende mobil på vej. Det kunne være en Windows Mobile 6.5-baseret touchscreen-smartphone, som ikke har fået navn endnu. Der er dog både billeder og specifikationer, som foreslår fem-megapixels kamera fra Kodak, TV-out og altså en stor touchscreen.

 - Motorola kunne også være på vej med en genoplivning af RAZR-serien. Der er i hvert fald dukket billeder op af en telefon, som enten vil hedde Ruby VE1 eller RAZR3. Denne har blandt andet Symbian UIQ, fem-megapixels kamera, GPS, trådløst netværk og 3G.

 - LG præsenterede godt nok ikke en kameramobil med 12 megapixels til MWC, men du forlyder det, at producenten har planer om 12 megapixels i 2009. Det kommer efter en udmelding fra LG's marketingschef.

 - Google står for ugens sidste rygte - eller nærmere ugens sidste mærkværdighed. Flere medier har nemlig spekuleret i, at Google fremviste en T-Mobile-branded HTC Magic til deres pressemøde sidste uge. Det er til trods for, at HTC Magic kun kommer til Vodafone.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies