Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Ugens rygter: LG, iPhone og Sony Ericsson

Ugens rygter: LG, iPhone og Sony Ericsson

Vinteren har formindsket antallet af rygter, men til gengæld er de resterende spændende.

Rygtemarkedet ser ud til, at være frosset lidt fast på grund af årstidens kulde. Men alligevel har der sneget sig tre spændende spekulationer afsted, som omhandler LG, iPhone og Sony Ericsson.

LG
LG har intensiveret sit arbejde på den europæiske mobilscene, og telefoner som Prada II og Renoir ligner gode salgsemner op til julen og januar-udsalget.

Næste år bliver heller ikke stille og roligt, forlyder det nu fra forskellige medier. LG vil nemlig sende 125 mobiltelefoner på markedet i 2009, og det forventes at 25 af disse kommer til Storbritannien. I Danmark må vi kunne forvente nogenlunde det samme antal.

De 125 er vel og mærke unikke modeller. Oveni kommer de forskellige farvevarianter.

Apple iPhone 3G
Den 28. november får den amerikanske supermarked-kæde Wal-Mart lov til, at sælge iPhone 3G i deres butikker. Det tyder altså på, at Apple løsner grebet om teleselskabernes eksklusivitet.

Herhjemme har det ikke nogen indflydelse på Telias eneret, men Telia har nok ikke reserveret iPhone for evigt?

Sony Ericsson Xperia
Xperia-serien forbliver ikke kun X1, sådan har det lydt fra Sony Ericsson fra dag ét af. Der spekuleres allerede i adskillige X2'ere, X3'ere og så videre, men imellemtiden designer mobilnørder selv deres egen Xperia.

Et velkendt medlem af Sony Ericsson-forummet Esato er kommet med et rigtig flot design, som sagtens kunne blive fremtiden. Konceptet er i stil med Nokia N96 eller Samsung Innov8, men indeholder Sonys 12-megapixels kamera og 1GHz processor fra Qualcomm.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies