Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Ugens rygter: LG, Nokia, X1, iPhone og meget mere

Ugens rygter: LG, Nokia, X1, iPhone og meget mere

Denne uge (uge 10 2008) har været proppet med rygter om både LG, Nokia, iPhone, Sony Ericsson og meget mere. Læs dem alle sammen her.

<strong>Læs også:</strong><br /> - <a href=Rygterne fra uge 9 2008" />

LG fylder rigtig meget på ugens rygtebørs, og den asiasiske producent skulle efter sigende være på vej med en del nye modeller. Først og fremmest drejer det sig om deres kommende topmodel, som går under navnet Libra. Den skal føre Touch-konceptet videre, og indeholde touchscreen og fem-megapixels digitalkamera. De seneste rygter siger også, at Libra vil have WLAN.

Samtidig kommer LG også med KF240 og KF300, hvor en af dem går under kodenavnet Glimmer.

Nokia er ude med to rygter i denne uge. Først gælder det fremtiden indenfor spillemodeller, hvor Will Shen, hovedansvarlig for N-Gage-afdelingen i Nordamerika, har udtalt at Nokia arbejder med, at inkludere GPS og kamera i fremtidens spiloplevelser på mobilen.

Samtidig er Nokia overhovedet ikke urolig for rygterne om, at Sony Ericsson arbejder på en PSP-mobil. Udviklerne er overhovedet ikke urolige, og har fuld tiltro til Nokias N-Gage.

Sony Ericsson nåede også lige, at snige sig med i ugens rygter, og selvfølgelig var det med den kommende super-mobil X1.

Efter at billeder af X1 har været vist med et AT&T-logo (amerikansk teleselskab), har debatten gået på om Sony Ericsson planlægger, at brande X1 med AT&T eller om det simpelthen er en lille håndsrækning under bordet for, at få smilene frem hos amerikanerne. Det står ikke klart endnu.

3G iPhone eller ej?

Til sidst har der har været stor debat om, hvorvidt Apple er på vej med en 3G-udgave af iPhone eller ej. De første rygter i løbet af ugen tydede meget på, at Apple ville komme med 3G iPhone indenfor kort tid. Det blev hurtigt lavet om til, at planen var indenfor seks måneder, og altså inden årets udgang.

Senere er det så kommet frem, at analytikere ikke mener, at Apple kan holde tidsfristen. Det er blandt andet det amerikanske RBC Capital Markets, der mener Apple vil forsinkes internt på grund af finjusteringer blandt teleselskaberne. Det har gjort, at flere analytikere har sænket deres forventninger til Apple i løbet af i år. Apple holder dog stadig fast i, at de vil levere ti millioner eksemplarer i løbet af 2008. Lige nu er de oppe på fire millioner.


Det var nogle af denne uges rygter. Kender du nogle vi ikke har med, så tilføj dem endelig i kommentarer nederst i denne artikel.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies