Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Ugens rygter: Microsoft, Nokia, Samsung m.m.

Ugens rygter: Microsoft, Nokia, Samsung m.m.

Microsoft arbejder på deres egen Zune-mobil, men der er også andre spændende ting på vej ifølge ugens rygter.

Der har været godt med spekulationer denne uge, men det ser ud til, at Sony Ericsson, LG og Motorola allerede er gået på juleferie. Til gengæld er ugens hotteste rygte fra Microsoft, som der igen rygtes, at arbejde på en smartphone.

 - Microsoft arbejder på en smartphone, der kommer til at være en kombination af Zune-multimedieenheden og Sidekick - T-Mobile-mobilen med det velkendte slider-udseende. Rygterne forstærkes af Microsofts køb af Danger, producenten bag Sidekick.

 - Pink er kodenavnet på Microsofts smartphone, der kommer til, at være en del af Microsofts Zune-serie.

 - CES (Consumer Electronics Show) 2009 i januar vil være stedet, hvor Microsoft præsenterer Pink, Zune eller hvad den nu kommer til at hedde.

 - Acer arbejder som bekendt også på smartphones til 2009. Nu forlyder det, at lanceringen vil ske i andet kvartal.

 - Samsung har også travlt med nye mobiltelefoner. Billeder af den såkaldte Memoir er dukket op, men det spekuleres i, at kameramobilen er eksklusiv til T-Mobile.

 - Nokia vil ikke nøjes med 5800 XpressMusic. Billeder fra et Nokia-show viser nogle touch-koncepter, som godt kunne være fremtiden. Nokia arbejder i hvert fald på high-end touch-smartphones.

 - Bluetooth ligger heller ikke stille i julemåneden. Det er sikkert, at en 3.0-version er på vej, men rygter fortæller, at hastigheden kommer til at kunne måle sig med nutidens datakabler.

Det var alt for ugens rygter. Husk at følge med på Mobilsiden.dk i nsæte, hvor vi som sædvanlig kommer med alle rygter og spekulationer i markedet.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Anders Jessen 13-12-2008 17:20:03

Det lyder alt sammen spændende med Microsofts Zune Mobil.. Men den kommer vel næppe til Danmark, når vi ikke engang har set skyggen af SideKick, eller Zune for den sags skyld..

0 0

Om brug af cookies