Ugens rygter: Nokia, iPhone og LG

Nokia er på vej med et par nyheder, mens LG og Apple ser ud til, at have store ting i opsejling.

Ugens rygter: Nokia, iPhone og LG

Først drejer det sig om Nokia, som lægger ud med en kommende kæmpe-opdatering til N95. Den nye firmware skal gøre det lidt nemmere for telefonens RAM, så hastighederne i menuen bliver hurtigere.

Ligeledes vil opdateringen understøtte Flash Lite 3 og S60 Witches, som er noget nyt til internetbrowseren. Den skulle være klar til at blive hentet i løbet af et par dage.

Den finske gigant har også en mobiltelefon klar. Det skulle være en N78 uden trådløst WLAN, og den er klar til markedet inden årets afslutning.

iPhone 2 og LG

Nu tager rygterne rigtig til om iPhone Generation 2. Ifølge flere og flere kilder ser det nemlig ud til, at iPhone 2 kommer til, at være en klaptelefon i bedste RAZR-stil.

Apple har samtidigt givet iPhone 2 dobbelte farveskærme. Rygtet er startet, da Apple har søgt om patent på det specielle design, så sandsynligheden er slet ikke så lille endda.

LG har også store planer. En kilde fra producenten har fortalt, at LG snart er klar med en ny PDA-mobil, som enten kommer til, at køre Windows Mobile 6.1 eller 7.0. Mobilen er sat til, at blive præsenteret enten i fjerde kvartal 2008 eller første kvartal 2009.

Følg med her på Mobilsiden.dk for flere rygter…

Mere til fortællingen

Her finder du efterfølgende nyt og link til de seneste nyheder om temaet. mobilsiden fulgte op på sagen. 17/3/2008 gik vi videre med en historie med fokus på Der er 8000 hackede iPhones i DanmarkKlik her for artiklen.. Tjek de seneste nyheder om temaet her.