Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Ugens rygter: Nokia, kamera, Android m.m.

Ugens rygter: Nokia, kamera, Android m.m.

Ugens rygter omhandler blandt andet Nokia, fremtiden for mobilkameraer, Android og Windows Mobile.

Nokia har domineret ugens rygtemarked kraftigt, og blandt andet afsløringen på den finske producents smartphone-planer har været spændende læsning.

 - Android-mobiler ser vi garanteret mange af i 2009, men nu melder den asiatiske producent Huawei sig også på banen. Vi ved at Motorola arbejder på højtryk i forvejen.

 - Windows Mobile's fremtid har været et stort samtaleemne, men nu er det slået helt fast. Version 6.5 kommer i 2009, mens 7.0 må vente til 2010.

 - Prada II er LG's næste designmobil, men vi må vente lidt endnu. Ifølge rygter på nettet, er telefonen forsinket frem til julehandlen.

 - T-Mobile G1, verdens første Android-mobil, koster eftersigende over 800 kroner i materialer. Det er forholdsvis dyrt i forhold til salgsprisen på omkring 1.000 kroner.

 - Nokia Wahoo er det senste Nokia-rygte, og klaptelefonen ser rigtig spændende ud. Rygter fortæller dog også, at Wahoo kun er til det amerikanske marked. Mobilsiden.dk ærgrer sig...

 - Sony er begyndt at fremstille 12-megapixels kamerachip til mobilen, og det forventes, at 2009 bliver året, hvor 12 megapixels bliver ny standard for high-end markedet.

...Og så til ugens største rygte.

 - Nokia har fået afsløret samtlige af deres smartphone-planer frem til uge 17 i 2009. Ikke mindre end 14 smartphones er der sat navn og speficikationer på. Se listen her...

Det var alle rygter fra Mobilsiden.dk denne uge. Husk at følge med fra på mandag, hvor vi fortsætte med, at dække mobilmarkedet.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies