Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Ugens rygter: Nokia, Microsoft, Sony Ericsson og Motorola

Ugens rygter: Nokia, Microsoft, Sony Ericsson og Motorola

Nokia E75, Motorola Attila, Sony Ericsson Paris og Microsoft egen smartphone. Det er menuen på ugens rygter.

Julemåneden nærmer sig, og tankerne bliver hurtigt trukket hen mod gaver til under træet. Men alligevel har mobilproducenterne fuldt gang i deres udviklingscentre, og lidt spekulationer er lækket derfra.

Nokia E75 kunne meget nemt blive den finske producents næste business-mobil. Der er allerede dukket billeder op på nettet, som viser E75 med fuldt QWERTY-tastatur og almindeligt nummerisk tastatur. Derudover går rygterne på trådløst netværk, 2,4" skærm og 3,2 megapixels kamera.

Motorola Attila er også blevet fanget på billeder. Denne Windows Mobile-smartphone kommer måske til, at have touchscreen med 240x320 pixels, Turbo 3G og et iPhone-lignende design.

Sony Ericsson Paris er et andet tidligere rygte, men den blev faktisk officielt aflyst af producenten. Smartphonen skulle have været kommet med det nedlagte UIQ-styresystem. På trods af aflysningen er den dukket op på en video her...

Microsoft står for ugens sidste rygte, der igen sætter liv i spekulationerne om, at Microsoft vil komme med deres helt egen smartphone. Grafik-producenten Nvidia skulle være med i samarbejdet, som dog er blevet afvist af begge parter.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies