Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Ugens rygter: Nokia, Motorola og mange flere

Ugens rygter: Nokia, Motorola og mange flere

Ugens rygter er klar med spændende nyt om Nokia, Samsung, Motorola, Sony Ericsson, Garmin, Apple og HTC.

Det har været en travl uge på rygtebørsen, hvor næsten alle producenter har været repræsenteret - nogle dog mere realistiske end andre.

Det mest sandsynlige rygte går til Nokia for 5800 XpressMedia - også kendt under dæknavnet Tube. I denne uge dukkede der en håndfuld billeder op, som kunne afsløre en stor touchscreen, GPS, WLAN, Turbo 3G og meget mere.

Garmin afslørede, at de helt sikkert vil tilbyde Nüvifone i Danmark, men hos hvilket teleselskab vides ikke endnu. Dog spekuleres der lidt i, at 3 kunne blive den heldige vinder. De er i hvert fald interesserede.

Ligeledes er det afgjort, at HTC kommer med en Android-smartphone i år. Men måske alligevel ikke. HTC har nemlig lavet en ODM-aftale med et ukendt selskab, som selv skal justere i den Android-baserede mobil inden den ryger på markedet.

Det kan betyde forsinkelser indtil 2009 - og i værste fald at Danmark slet ikke får den første Android-mobil.

De usikre

Mere usikkert ser det ud med rygtet om iPhone Nano - der eftersigende skal komme på markedet allerede inden jul. Det holder nok ikke helt, selvom idéen i sig selv virker fornuftig nok.

Det blev også afsløret, at Sony Ericsson arbejder på et nyt touchscreen-design, der kunne bruges i den næste generation af Xperia.

Sony Ericsson har slået fast, at der kommer flere i X-serien, men at næste medlem allerede er færdigudviklet, tvivler vi på.

Samsung, Motorola og dobbelt-Nokia

Motorola blev repræsenteret i ugens rygter med en smartphone under dæknavnet Alexander. Denne er baseret på Windows Mobile 6.1, og specifikationerne ser lovende ud. Samtidig fortæller Motorola, at kameratelefonen ZN5 venter lige rundt om hjørnet.

Samsung sneg sig ind torsdag med i7110 - endnu en smartphone med masser af funktioner. i7110 kører på Symbian Series60, og tæller blandt andet fem-megapixels kamera, Turbo 3G, WLAN og GPS.

Oven på ugens mest sikre rygte kom Nokia med N85, som ligeledes ser forholdsvis sikker ud. Det nye medlem af N-serien er blevet godkendt af FCC i USA, så nu mangler vi bare en offentliggørelse af Nokia. Dog er det usikkert om den er beregnet til Europa.

Gad vide hvad LG går rundt og laver?

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies